Нова победа одбојкашића “Паноније” у гостима

Одбојкашице Паноније су на гостујућем терену против екипе Еланволлеy-а из Србобрана забележиле победу максималним резултатом 3:0.

Паланчанке су од почетка утакмице показале велику пожртвованост и жељу за победом. Једини отпор који је домаћин успео да пружи, био је почетком другог сета, али се победник меча није ни једног тренутка доводио у питање.

– Задовољан сам победом, игром и понашењем свих мојих одбојкашица, који су испостовале све што смо радили на тренингу пред ову утакмицу. Надам се таквом приступу и у наредном периоду. Рекао је Стеван Николајевић

За ОК Панонија наступиле су: М. Мајкић, М.Кнежевић, М.Станојев, М.Савић, Т.Ђуркович, Н.Борки, Н.Колбас, Т.Нинковић, А Мандић.

Пионирке Паноније данас играју 2. утакмицу групе Б пионирског првенства Војводине против одличне екипе Штранд Волеy а у Новом Саду у 18х.

– Веома важна утакмица на путу за полуфинале пионирког првенства Војводине. Након победе против ЦВС-а спремни смо за ову утакмицу. Међутим, повреда репрезентативке Србије Јоване Зеленовић која неће наступити на овом мечу свакако умањује шансу за победом. Без обзира на то, идемо по сва три бода. Рекао је Стеван Николајевић

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс