AD „Podunavlje“ slavi 70 rođendan i nagrađuje (VIDEO)

Најсрећније потрошаче очекују богати пакети поклона (150 комада) и бицикли (20 комада). Али то није све! Погледајте које су главне награде!

0
572

AD „Podunavlje“ u periodu od 1.08. do 30.08. organizuje nagradnu igru povodom 70. godišnjice poslovanja. Ova specijalna prilika nudi vam šansu da osvojite raznosvrsne nagrade.


Najsrećnije potrošače očekuju bogati paketi poklona (150 komada) i bicikli (20 komada). Ali to nije sve! Glavne nagrade uključuju:

  1. Godinu dana besplatne kupovine u objektima „AD Podunavlja“ i besplatnog goriva na NIS-ovim pumpama;
  2. Vaučer za putovanje u vrednosti od 1.000 EUR;
  3. Vaučer u vrednosti od 100.000 dinara za kupovinu malih kućnih aparata u Gigatronu.

Prva nagrada, Vaučeri za besplatno kupovinu i gorivo biće dodeljivani svakog meseca srećnom dobitniciku. Dvanaest meseci za redom, prvonagrađeni će imati na raspolaganju 25.000 dinara za kupovinu u prodajnim objektima AD Podunavlja i 15.000 dinara za gorivo na NIS pumpama.

Procedura za učestvovanje u nagradnoj igri: 

Uslov koji potrošači moraju da ispune kako bi se našli u igri za neku od mnogobrojnih nagrada jeste taj da obave kupovinu u minimalnoj vrednosti od 1.000 dinara i da se na računu nađe makar jedan od artikala koji su posebno obeleženi oznakom na rafu „Kupi me i učestvuj u nagradnoj igri“.

Dvocifreni kod sa vašeg fiskalnog računa potrebno je poslati SMS porukom na broj 2222, nakon čega učestvujete u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada simbolično će se održati na dan osnivanja kompanije, 31. avgusta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.