Kilometri za pomoć deci – Marija Milojević deo „Ko te juri“ izazova (VIDEO)

Регионалном изазову "Ко те јури" прикључује се све већи број спортиста. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

0
556

BAČKA PALANKA – „Ko te juri“ klub čine sportisti, profesionalni i rekreativni, koji trče i takmiče se u drugim disciplinama i tako prikupljaju novčana sredstva za lečenje teže bolesne dece.


Sportistkinja Marija Milojević iz Bačke Palanke rekla nam je kako funkcioniše ovaj humanitarni izazov kao i koliko je ona do sad kilometara prodala u humanitarne svrhe.

Magdalena Vlaški, je devetogodišnja devojčica iz Trnova kod Sarajeva, obolela je od maligne bolesti. Dijagnostikovan joj je rak mozga, glioblastom 4. stepen, koji se nalazi na moždanom stubu, mestu u mozgu koje određuje životne funkcije. Glioblastom je jedan od najtežih i najagresivnijih tumora. Za nastavak lečenja preporučuju se klinike iz Izraela i Kube, pa je u te svrhe potrebno sakupiti 300.000 evra.

Molimo sve ljude dobre volje da pomognu Magdaleni da pobedi bolest tako što će poslati SMS sa sadržine 142 na broj 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko Paypal-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.