Stovarište Sinaj na novoj lokaciji sa širim asortimanom (VIDEO)

Попуст поводом отварања новог објекта

0
301

Stovarište Sinaj posluje uspešno već dugi niz godina na adresi Branka Ćopića 32. Sada, u želji da još više obraduje svoje verne kupce, proširio je svoj asortiman koji je kupcima dostupan u novom salonu na novoj adresi – Branka Bajića 37 (Obrovački put) u Bačkoj Palanci.


Popust povodom otvaranja novog objekta

Novi objekat Stovarišta Sinaj otvara svoja vrata za sve kupce. Kao znak zahvalnosti kupcima, obezbeđen je 10% popust na kompletan asortiman iz salona do kraja septembra.

Ako ste mislili da ovde nema nešto što vam je potrebno za vašu kuću, verujte da će vas ponuda razuveriti.

Sinaj vam nudi male kućne aparate, tepihe, biciklove, frižidere, mašine za pranje sudova, mašine za veš, šporete, ugradne elemente za kuhinju, televizore, klima uređaje i još dosta korisnih stvari koje olakšavaju svakodnevnicu.
Majstori ovde mogu pronaći kompletni građevinski materijal, boje i lakove, silikone, sve vrste specijalnih premaza, građu, sve vrste alata, vodoinstalaterski materijal, grejna tela, kotlove i radijatore, sanitarije i elekto materijal. A imaju i široku ponudu HTZ opreme.

Posebno su ponosni na ponudu šrafovske robe, pločica, laminata, spoljne i unutrašnje rasvete, a ukoliko opremate kupatilo, uvidom u iložbenih salon, verujemo da ćete kupiti i ono što niste planirali.

Ako opremate dvorište, na pravom ste mestu! Veštačka trava, roštilji, prirodna trava, gnojiva, malč, ukrasno kamenje, baštenski alat i oprema su samo deo njihove široke ponude. U njihovoj ponudi se nalazi hrana i oprema za kućne ljubimce, a imaju i veliki izbor igračaka.

Radno vreme novog objekta Stovarišta Sinaj je od ponedeljka do petka od 07:30 do 18:00 časova i subotom od 07:30 do 14:30 časova.


Kontakt: 

064 6497900, 0605082162

Branka Bajića 37, Bačka Palanka

stovariste sinaj

Stovarište Sinaj Bačka Palanka 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.