Завршетак спортског опремања хале у Гајдобри

Данас од 11,00 часова, председник Општине Бачка Паланка Бранислав Шушница, обишао је Спортску халу у Гајдобри у којој су завршени радови на опремању.

„Опремање Спортске хале у Гајдобри један је од битнијих пројеката Општине Бачка Паланка, обзиром да је изградња овог објекта започета пре више од 25 година“, истакао је председник Шушница и додао: „Хала је опремљена спортским семафорима, кошевима, рукометним головима, конструкцијом за одбојку. Циљ је да деца, рекреативци и спортски клубови имају услова да се баве спортом и да се заустави миграција младих ка граду. Тренутно се ради на добијању употребне дозволе и очекује се да хала буде пуштена у употребу на дан сеоске славе, 12. јула, на Петровдан”.

У пратњи председника били су Шеф канцеларије за локално-економски развој Јелена Галић, директор УСР „Тиквара“ Дарко Божовић и секретар Месне заједнице Гајдобра Милован Савић.

Укупна вредност пројекта износи 2.500.000,00 динара. По конкурсу, Покрајински секретаријат за спорт и омладину доделио је Општини Бачка Паланка 1.200.000,00 динара, а Општина је у свом буџету определила 1.300.000,00 динара за ову намену. Пројекат је реализовала Канцеларија за локално-економски развој Општине Бачка Паланка.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс