Погледајте како година рођења одређује ваш карактер

Година у којој смо рођени игра значајну улогу у нашим животима. Ипак, најважнија је последња цифра године нашег рођења. Сваки број има одговарајући елемент, а то су метал, ватра, земља, дрво и вода. Ови елементи откривају карактер особе, њене навике и још много тога. Хајде да откријемо који сте елемент и шта то говори о вама. На пример, ако сте рођени 1987. године, ваш број је број 7, а његов елемент је ватра.

Елемент #1: Метал (0-1)

Ове особе су снажног карактера и отпорне. Слободног су духа, али резервисане јер желе да живе живот по свом. Чезну да живе у доследности и љубави. Они тачно знају шта желе и учиниће све да остваре своје циљеве и амбиције. У међувремену, нихови недостаци су жеља за моћи, луксузним стварима и пуно новца. Одлучни су и не толеришу пропусте.

Елемент #2: Вода (2-3)

Особе рођене под елементом воде, показују саосећајност и симпатију за друге људе. Поседују сјајну машту и сналажљивост, што их чини успешниму каријерама везаним за уметност. Имају добар инстинкт и одлично примећују детаље.

Елемент #3: Дрво (4-5)

Особе рођене под овим елементом јесу самоуверене и марљиве. Оригинални су, воле нова искуства и сањају да открију свет око себе пун загонетки и бизарних места. Никада нису себичне и егоистичне.

Елемент #4: Ватра (6-7)

Рођени под елементом ватре јесу прави авантуристи и сањају о путовању око света. Имају навику да пребрзо улећу у ствари. Љубазни су и природни; знају како да привуку људе.

Елемент #5: Земља (8-9)

Ове особе су поуздане и одлучне. Разумно ће размотрити сваку ствар и никада неће деловати непромишљено. Воле дисциплину и ред и живе живот по свом плану. Страх од непознатог јесте њихов највећи страх.

Извор: стилл.курир.рс / Фотографија: илустрација/пеxелс.цом