Ови хороскопски знаци ће у наредном периоду напредовати на послу

Околности вам иду на руку, ако сте Бик, Рак, Девица, Вага, Шкорпија, Јарац, Водолија или Риба.

Звезде су вам ове недеље наклоњене, судећи према распореду планета у воденим и земљаним знацима, због чега би требало да искористите прилике које вам се указују и на послу и у љубави. Сунце у Раку, ретроградни Јупитер у Шкорпији и Нептун у привидном ходу уназад преко знака Риба, образују хармоничне аспекте, односно, велики водени тригон. Иста је ситуација и са Венером у Девици, Сатурном у Јарцу и Ураном у Бику, који такође образују међусобне тригоне, који се у астрологији назива велики земљани тригон. Пошто земља симболизује сигурност, а вода осећања, недељу пред нама обележиће снажне емоције и стабилни партнерски односи. Ово се, наравно, односи на већину представника водених и земљаних знакова којима одговара овакав распоред планета, што значи да вам околности иду на руку, ако сте рођени у другом, четвртом, шестом, седмом, осмом, десетом или 12. зодијачком знаку.

Да све не буде баш савршено, „побринули“ су се квадрати (аспекти под углом од 90 степени) између ретроградног Марса, ретроградног Јупитера и Урана, који представљају изазове, којима ће љубитељи ризика тешко моћи да одоле, што се првенствено односи на Водолије, Стрелчеве и Шкорпије. Зато би требало да избегавају непотребне трошкове и подизање кредита, као и задуживање код особа са којима неће моћи лако да изађу на крај, уколико не буду могли да им врате дуг на време.

Још један аспект није нарочито повољан – инкоњункција између Меркура у Лаву, планете комуникација и бизниса у знаку креативности, и Плутона, симбола богатства и моћи у Јарцу. Зато се препоручује да мерите своје речи, пре него што кажете нешто због чега бисте касније могли да се кајете. Такође, немојте дозволити никоме да вас испровоцира, јер на тај начин нећете ништа постићи, осим што ћете угрозити свој нервни систем.

Уколико се бавите неким креативним занимањем, уметношћу или спортом, ове недеље, уз помоћ три тригона у воденим знацима можете да зграбите своју шансу и да остварите циљ о коме одавно маштате. Тај аспект у знацима дома, страсти и љубавног заноса, јача емотивне односе, нарочито ако планирате да озваничите везу, а многи ће доћи у искушење и да обнове контакт са некадашњим партнером. Сатурн у Јарцу у тригону са Венером у астролошком пољу љубави Риба, представницима последњег зодијачког знака наговештава улазак у везу са особом која живи у другој земљи или граду. Позиције Сатурна и Урана у односу на Венеру, Јарчевима, Биковима и Девицама, најављују сусрет са неким ко често путује због посла или се враћа кући после дужег боравка у иностранству.

Ако сте покренули приватни бизнис или планирате грађевинске радове, адаптацију пословног или проширење стамбеног простора, а можда и селидбу, сада је право време за то, будући да три тригона у земљаним знацима полако али сигурно „раде“ у вашу корист. То је као да сте обезбедили финансијера, радну снагу и креативног архитекту који ће се побринути да сложите све коцкице на своје место. У сваком случају, уколико сте годинама желели да постигнете нешто више у својој професији, сада вам то може поћи за руком много лакше и једноставније него иначе.

Венера, планета љубави и новца у Девици, под утицајем Сатурна, симболом трајности у Јарцу повољно утиче на стабилизацију емотивних веза, као и на финансије. Десети зодијачки знак (Јарац) представља амбицију и друштвени статус, због чега његова позиција и аспекти које образује, не само ове већ и следеће седмице, доносе шансе за напредовање у каријери, што се највише односи на Бикове, Девице, Јарчеве и Водолије.

Опширније прочитајте овде.

Извор: Вечерње новости / Фотографија: Илустрација/Пиxабаy.цом