Недељни хороскоп за период од 26. августа до 2. септембра

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате.

ОВАН (21.3 – 20.4)

Љубав Позиција Венере, симбола љубави у астролошкој кући партнерских односа, у првој половини периода, најављује узбуђења на емотивном плану. Уколико сте у браку или дугогодишњој вези, партнер нешто сумња, нарочито ако се ради о неком Стрелцу или Водолији. Близанац вам шаље СМС, а Лав мисли на вас.

Посао Пун Месец у 12. кући одговара вам ако се бавите уметношћу, нарочито писањем, јер може да вам донесе успех и новац. Понуду од Шкорпије, средином недеље, не би требало да одбијете, нарочито ако се бавите историјом, медицином, фармацијом или алтернативним облицима лечења. Могућ договор са утицајном особом.

Здравље Проводите више времена у природи.

БИК (21.4 – 21.5)

Љубав Са пуним Месецом у 11. астролошком пољу, преко пријатеља можете да упозната лекара или уметника. Средином недеље, на јавном скупу, у вечерњим сатима очекује вас сусрет са атрактивном особом. Немојте да инсистирате на разговору о темама које би могле да онерасположе вашег партнера. У другој половини недеље, одложите доношење важних одлука.

Посао Венера у шестом пољу најављује додатни извор прихода који може да има везе са некретнинама. Очекује вас разговор са Шкорпијом у вези са новим пројектом који би могао да вам донесе професионалну и материјалну сатисфакцију. Прихватите савет Девице или Јарца.

Здравље Избегавајте хладне напитке.

БЛИЗАНЦИ (22.5 – 21.6)

Љубав У време пуног Месеца у десетој астролошкој кући очекује вас романтичан сусрет са уметником или спортистом, могуће Лавом. Позиција вашег владаоца Меркура може да вам донесе обнову везу са старом симпатијом, нарочито ако сте у зрелијим годинама. Уколико сте млади, бићете заузети дописивањем са Водолијом или Девицом.

Посао У првој половини недеље, избегавате расправе са надређенима и немојте дозволити да вас било ко испровоцира. Један Бик има пословни предлог за вас. Ако се бавите неким креативним занимањем или радом у медијима, у другој половини периода требало би да прихватите савет једне Ваге или Рака.

Здравље Склоност повредама екстремитета.

РАК (22.6 – 22.7)

Љубав Пун Месец у деветом астролошком пољу, почетком недеље, доноси вам удварање особе која је одавно „бацила око“ на вас. Можете да се нађете у емотивној дилеми, између Девице и Шкорпије, мада нећете остати имуни ни на шарм једног Рака или Риба. Ако сте дама, очекује вас сусрет са харизматичном особом која због посла често путује.

Посао Транзит вашег владаоца Месеца током овог периода може да пролонгира ваше планове у вези са уговорима, финансијским трансакцијама и странцима. Позиција Венере упозорава да би требало да будете опрезнији приликом договора о новим пословима, ако радите у медијима, маркетингу или туризму.

Здравље Чувајте се за воланом.

ЛАВ (23.7 – 22.8)

Љубав Аспекти Венере наговештавају улазак у тајну везу, као и могућност обнове везе са старом симпатијом. Средином недеље, на краћем путу, могућ је сусрет са особом која живи у другој земљи или граду. Клоните се расправа са вољеном особом, нарочито ако сте дуже време у вези или браку. Обратите више пажње на партнерово понашање.

Посао Прелазак вашег владаоца Сунца, симбола успеха и друштвеног статуса, преко астролошке куће посла доноси вам увећање прихода, ако се бавите издаваштвом, финансијама или радом у медијима. Позиција пуног Месеца у осмој астролошкој кући упозорава да избегавате непотребне трошкове и подизање кредита.

Здравље Несаница.

ДЕВИЦА (23.8 – 22.9)

Љубав Транзит Венере, планете љубави, преко другог астролошког поља, најављује проблеме на емотивном плану, нарочито ако сте рођени почетком или крајем знака. Можете да се двоумите између једног Лава или Стрелца које ћете највероватније упознати на краћем путу у иностранству. У другој половини недеље, партнер вам припрема изненађење.

Посао Позиција пуног Месеца у седмом пољу, већ почетком периода, доноси вам популарност и новац, ако сте присутни у јавности, због посла. Крајем периода, добијате понуду за хонорарни или паралелни посао коју не би никако требало да одбијете. Избегавајте расправе са сарадницима.

Здравље Проводите више времена у природи.

ВАГА (23.9 – 22.10)

Љубав Пун Месец у шестој астролошкој кући, под утицајем ретроградног Сатурна из Јарца и ретроградног Урана из Бика, почетком периода, наговештава могућност романтичног сусрета са особом која је старија од вас. У другој половини недеље, Водолија ће наћи начин како да привуче вашу пажњу. Добијате позив за излазак од некога кога дуго нисте видели.

Посао Прелазак Венере, симбола посла, преко вашег знака доноси вам новчане добитке, нарочито уколико сте због посла присутни у јавности. Можете да добијете више примамљивих понуда, а уколико планирате сарадњу са странцима, могућ је договор у тајности. Избегавајте стресне ситуације.

Здравље Потребан вам је одмор.

ШКОРПИЈА (23.10 – 22.11)

Љубав Пун Месец, симбол емоција, почетком недеље у петом астролошком пољу, наговештава могућност уласка у тајну везу са уметником или спортистом. Аспекти ваших владалаца Марса и Плутона, опомињу да сусрет са старом симпатијом може да угрози однос са вољеном особом. Ако сте у дужој вези или браку, проводите више времена са партнером.

Посао Прелазак Венере преко 12. поља наглашава вашу интуицију, због чега ћете добро проценити шансе у вези са новим послом са странцима. Избегавајте ризичне финансијске трансакције. Аспекти Јупитера, симбола просперитета, у вашем знаку доносе новац уметницима и спортистима.

Здравље Избегавајте љуту и зачињену храну.

СТРЕЛАЦ (23.11. – 21.12.)

Љубав Ако сте заузети, неочекиван сусрет са харизматичном особом може прилично да вас уздрма. На послу вам се указују нове шансе, нарочито ако радите са странцима. Прелазак Венере, симбола љубави али и новца, преко астролошке куће друштвеног живота, доноси вам нове сусрете и познанства са интересантним особама.

Посао Са пуним Месецом у четвртој кући, избегавајте расправе са члановима породице и пословним партнерима. Средином недеље можете се наћи пред важном одлуком која ће значајно утицати на даљи ток ваше каријере. Аспекти Сатурна и Урана у ретроградном ходу, опомињу да будете опрезнији приликом потписивања уговора.

Здравље Рекреирајте се.

ЈАРАЦ (22.12 – 20.1)

Љубав Пун Месец у трећем астролошком пољу, у првој половини периода, наговештава могућност познанства са особом која није слободна или из неког разлога жели да веза са вама остане тајна. У другој половини недеље, на краћем путу у иностранству, неком предавању или стручном семинару, очекује вас романтичан сусрет са неким ко носи униформу на раду.

Посао Аспекти ваших владалаца Сатурна и Урана у ретроградном ходу, планета које симболизују прошлост и нове технологије, најављују обнову сарадње са некадашњим пословним партнерима. У другој половини периода, расту шансе за проширење обима посла са великим иностраним фирмама.

Здравље Проверите крвну слику.

ВОДОЛИЈА (21.1 – 19.2)

Љубав Са пуним Месецом у другој астролошкој кући, могуће је изненадно познанства са особом која живи у другом граду или земљи. Ако вам се допада неко кога сте упознали преко посла, пазите да не дође до скандала. Средином периода можете да уђете у везу са особом која се бави некретнинама или грађевинским пословима.

Посао Транзит Венере преко Ваге доноси вам повољне шансе на послу које могу да вам донесу мање добитке, уколико сте лекар, фармацеут или научник. Аспекти ваших владалаца Урана и Сатурна у привидном ходу уназад, доносе вам увећање прихода, мада су крајем недеље могући ванредни издаци. Поведите рачуна о својим изјавама.

Здравље Реуматске тегобе.

РИБЕ (20.2 – 20.3)

Љубав Пун Месец у астролошком пољу личности у коме се налази и ваш владалац Нептун, чини вас неодољивим за супротни пол. Пазите да наизглед безазлени флерт са шармантном особом не угрози однос са дугогодишњим партнером. Ако сте жена, крајем недеље могућ је улазак у тајну везу са харизматичном особом која носи униформу на раду.

Посао Венера, планета посла у пољу финансија, најављује разговор у тајности са особом којој је потребна ваша подршка или помоћ. Аспекти ретроградног Сатурна и ретроградног Урана, у другој половини периода, доносе вам обнову и успостављање нове сарадње са странцима. Послушајте савет једног Бика.

Здравље Избегавајте алкохол.

Извор: Вечерње новости / Фотографија: Илустрација/Пиxабаy.цом