Недељни хороскоп од 22. до 28. априла

Foto: Pixabay

Прочитајте на шта вас звезде упозоравају у наредних седам дана…

ОВАН (21.3 – 20.4)

Посветите више пажње партнеру и идите на путовање. Могуће су несугласице са партнером у првој половини недеље, иако је Венера у Вашем знаку коначно. Могућ је прилив новца и бићете задовољни. Слободни, потрудите се да будете отворени за нове прилике за љубав.

БИК (21.4 – 21.5)

Сада је време да започнете нешто ново јер ћете имати успеха. Одлична је сарадња са другима. Имаћете подршку колега за све што радите и комуникација са другима ће бити одлична. Не улазите у тајне везе, јер нећете бити задовољни. Заузети, било би добро да будете отворени према партнеру јер ћете једино тако одржати стабилност.

БЛИЗАНЦИ (22.5 – 21.6)

Бићете жељни пажње. Потрудите се да се фокусирате на страст у вези, не запостављајте тај сегмент. Могуће су мање расправе са партнером ако је неко од вас двоје љубоморан. Дружите се више са пријатељима. Ова недеља је добра за остваривање идеја, па питајте друге шта мисле о свему што планирате. Одредите приоритете на послу, не радите превише ствари у исто време.

РАК (22.6 – 22.7)

Очекује Вас доста промена на послу. Битно је да се ускладите са колегама. Будите вредни и амбициозни. Дајте свој максимум. Нове идеје и нове сарадње – све је то идеално за ову недељу, па не пропуштајте прилике за напредак. Преко посла је могуће познанство. Не запостављајте партнера због превише обавеза, ако сте у вези.

ЛАВ (23.7 – 22.8)

Бићете презадовољни што се тиче партнерских односа. Сви Вам дају комплименте и склони сте флерту. Добро се осећате и имате вишак енергије. Могуће је познанство или нека нова везу са особом која није из Вашег места. Током ове недеље посветите више времена особи која Вам се допада дуже време. Могуће је неко краће путовање, не одлажите га, јер ће Вам пријати промена.

ДЕВИЦА (23.8 – 22.9)

Није баш идеално стање што се тиче посла за Вас. Марс у пољу посла доноси неке проблеме на послу, али ако сарађујете са мушким особама, пробајте да неки део посла пребаците њима. Не морате све сами да радите ове недеље. Битно је само да се договорите са колегама шта ко треба да заврши. Напети сте више него иначе. Будите темељни. Ове недеље Вам је битна страст, а не љубав. Ако сте слободни, промена нема, склони сте флерту.

ВАГА (23.9 – 22.10)

Било би добро да не запостављате партнера. Може се осећати прилично лоше јер он може да примети да немате времена за њега. Ставите некад туђе потребе на прво место. Идите на неко ново место са партнером да не бисте упали у колотечину. Будите отворени према особи која Вам се свиђа у вези са намерама које имате. Све што желите да урадите или промените реците свима са којима сарађујете. Креативни сте и лако ћете доћи до решења сваког проблема на послу.

ШКОРПИЈА (23.10 – 22.11)

Ви сте одлично расположени и све Вам иде од руке, нисте се тако добро осећали већ дуже време. Не пропустите добре прилике за нека путовања, забаву. Ако сте слободни, неко ново познанство се може претворити у нешто више. Што се тиче новца, можете бити презадовољни јер је све у најбољем реду.

СТРЕЛАЦ (23.11 – 21.12)

Могуће су веће промене на послу које одавно планирате. Имате потребу да се фокусирате на неке обавезе које сте одавно започели. Размислите шта стално одлажете и завршите шта можете. Проблеми су могући у вези. Немате добру комуникацију са партнером, али ни са другима. Ако сте слободни, на помолу је нова веза.

ЈАРАЦ (22.12 – 20.1)

Са партнером проведите време код куће. То Вам прија више него изласци. Пријатељи могу унети динамику у Ваш однос. Битно је да не запостављате друштвени живот због љубави. Можда већ знате особу којој се допадате. Нове предлоге за промене на послу треба усвојити. Битно је само да не доносите на брзину битне одлуке.

ВОДОЛИЈА (21.1 – 19.2)

Сјајно сте расположени. Имате добре аспекте за одличну комуникацију са партнером. Заузети, све проблеме са партнером можете решити ако будете директни. Будите спремни на сваки договор. Не обазирите се на трачеве. Под стресом сте због посла. Ослоните се на друге ове недеље јер могу бити од помоћи нечији савети.

РИБЕ (20.2 – 20.3)

Требало би да будете више посвећени другима, па дајте свој максимум да се уклопите са другим људима. Урадите нешто лепо за партнера, он ће то ценити. Слободни, не улазите пребрзо у везу или неку авантуру. Могућ је прилив новца и бићете веома задовољни. Нове прилике су на дохват руке, па их искористите.