У Дудову шуму по „лист“ опстанка

Foto: BPinfo.rs

Бачка у четвртак, 25. априла гостује екипи Спартака ЖК у 33. колу Суперлиге Србије.

Почетак сусрета заказан је за 18 часова.

Мачва је на „Вави“ успела да извуче бод и у Шабац однесе сладји део колача. Бачка је пропустила прилику да дотуче Шапчане, те је у последњих седам минута утакмице од готовог направила вересију и освојила само бод.

Бод којим нико у табору „Плавих“ није задовољан, а имајући у виду да следе два гостовања Спартаку, па директном конкуренту за опстанак Земуну, јасно је да не иде баш све онако како су челни људи са стадиона Славко Малетин „Вава” замислили око операције зване „опстанак“.

Поставља се питање могу ли „Плави“ у Суботици изненадити Спартак и доћи до бодова?! Одговор ћемо сазнати у четвртак, 25. априла нешто пре 20 часова када утакмица буде завршена.

До тада остаје да стручни штаб и играчи изанализирају своје игре у предходним утакмицама и лоцирају проблем у игри и исти отклоне како би се што боље припремили за наредна два дуела, два гостовања прво у Суботици па онда у Земуну.

Циљ је опстанак у Суперлигашком друштву и сви се надамо да ће Бачка на крају такмичења бити екипа која ће се и наредне сезоне наћи у најелитнијем фудбалском такмичењу у Србији.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс