Стари Град – Крила Крајине (3:0) (Фото)

Стадион: Славко Малетин “Вава”
Гледалаца: 2500
Главни судија: Лука Латиновић (Бачка Паланка)
Помоћници: Милешевић Милош (Бачка Паланка), Хорњак Урош (Гајдобра)
Стрелци: 4. мин 1-0 Миладиновић, 20. мин 2-0 Крстић 3-0 Миладиновић 25. мин
Жути картони: Плавански, Лончаревић, Зелинчевић, Дражић (Крила Крајине)

СТАРИ ГРАД: Стојчевић, Рађеновић, Влајић (од 90. мин Бјелош), Марчета, Кнежевић, Миладиновић (од 63. мин Зељко), Ђекић, Радић, Живић, Крстић,(од 87. мин Валентик), Ковачевић

КРИЛА КРАЈИНЕ:Дражић, Вигњевић (од 46. минПилиповић), Ступар, Дувњак (од 62. мин Милићевић), Медан (од 46. мин Лончаревић, Зелинчевић, Чешљевић, Пандуров, Плавански, Марковић

Данас је одигран Бачкопаланачки “Ел Цласицо” у коме је лидер на табели екипа ОФК „Старог Града“ пред око 2500 љубитеља фудбала надиграла екипу Крила Крајине и заслужено стигла до победе резултатом 3-0 и тако дошла на корак од пласмана у Војвођанску лигу „Север“

Све је решено у првих 25. минута игре када је на семфору стајао резултат 3-0 у корист Старопаланчана.

Гледаоци нису ни заузели своје место на трибинма, а на семафору је стајало 1-0 за домаћина. Играо се 4. мин, Миладиновић је одлично извео слободан ударац са неких 27 метара искоса са леве стране где је изненадио голмана Милоша Дражића и погодио његов угао и донео предност својој екипи.

Наставили су играчи Марка Нештицког са одличном игром и већ у 20. минуту водили су са 2-0 поготком Крстића. Утакмица је била решена у 25. минуту када је најбољи играч овог сусрета Максим Миладиновић волеј ударцем са неких 14 метара савладао непомичног Дражића за недостижних 3-0 за екипу Старог Града.

Покушавала је и екипа Крила Крајине да умањи предност градског ривала, покушавали су Чешљевић, Плавански, Дукић али је голман Стојчевић био сигуран.

На одмор се отишло резултатом 3-0 за Старопланчане.

У наставку сусрета Душан Бељански стратег Крила Крајине покушао је изменама да размрда своју екипу што је донекле и успео јер су његови момци имали више од игре и створили пар идеалних прилика за гол али је голман Стојчевић успешно чувао своју мрежу.

Старопаланчани су у других 45 минута, чинило се смањили темпо и рутински привели утакмицу крају.

На крају, Стари Град – Крила Крајине 3-0. Победа која лидера ПФЛ „СОМБОР“ већ од овог кола можемо слободно констатовати промовише у Војвођанског лигаша.


Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс