ПАНТЕЛИЋ: У Суботици нас занимају освојени бодови ПАНТИЋ: Спартак мора пасти

Foto: BPinfo.rs

БАЧКА ПАЛАНКА – На данашњој конференцији за медије поводом утакмице 33. кола Суперлиге Србије, где Бачка у четвртак, 25. Априла у Суботици игра утакмицу 3. кола ПЛАY-ОУТ фазе доигравања, присутним представницима „седме силе“ обратили су се први помоћник Зорана Говедарице, шефа стручног „Плавх“ Миодраг Пантелић и дефанзивни везиста Марко Пантић који су изнели своје оцене пред сутрашњи дуел у Суботици.

– Очекује нас у низу још једна квалификациона утакмица. Прве две су већ архивиране и на реду је ова трећа која нема везе са ове две предходне. Навео је на почетку Миодраг Пантелић и наставио…

– Жао нам је свима што нисмо поентирали против Радника и Мачве где смо играли добро и били близу освајања сва три бода. Одлазимо сутра у Суботицу максимално спремни и концентрисани да пробамо освојити бодове с којима би смо решили питање опстанка у већој мери. Спартак је можда и најквалитетнија екипа у ПЛАY-ОУТ доигравању и свакако да им је место у ПЛАY-ОФФ-у где су уз мало спортске среће могли да се надају међу првих осам екипа после регуларног дела.

– Сви играчи су спремни за утакмицу у Суботици и надамо се да ћемо пружити добру партију и из Суботице се вратити непоражени. -завршио је своје излагање Миодраг Пантелић.

– Спремни смо за надигравање са Спартаком и у Суботицу идемо по победу. Јасан је на самом почетку био Пантић и наставио…

– Спартак јесте квалитетна екипа, али није екипа која не може да се победи. Свима нам је јако тешко пало освајање само једног бода у дуелу против Мачве јер смо имали све у својим рукама, тј ногама до задњих десет минута пред крај и зато у сутрашњој утакмици морамо надокнадити пропуштено.

– Добро смо радили предходних дана и сви смо спремни и орни за сутрашњу утакмицу и надамо се најбољем. – рекао је на крају самоуверени Марко Пантић.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс