NAJAVA VIKEND DEŠAVANJA U LEDENOJ ŠUMI

Poslednji vikend zimskog raspusta upotpuniće i praznični ritam Ledene šume koji će posetiocima kroz besplatne programske sadržaje tradicionalno ponuditi dobru animaciju i zabavu u Dunavskom parku.

U petak, 11. januara, od 11.00h najmlađe posetioce Ledene šume očekuju najbolji maskirani junaci novosadskih Playroom igraonica koji će svojim animacijama kreirati pravu zimsku dečiju zabavu. Večernji program biće upotpunjen i nastupom pozorišne trupe Alice in WonderBand i njihovim jedinstvenim performansom u vidu komičnog akustičnog mjuzikla “DA I RE, TELO KAO INSTRUMENT“ koji je u prethodnom, decembarskom, izvođenju na repertoaru Ledene šume izazvao veliko interesovanje novosadske publike. Alice in Wonderband će se publici predstaviti na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 18.30h.

U subotu, 12. januara domaćini dečije žurke na klizalištu su Haos animatori koji će nastupiti po programskoj satnici od 11.00h do 12.30h a u večernjem terminu je zabava u Snežnom gradu uz D.J. hitove.
Porodični dan, nedelja, 13. januar, ispunjen je dečijim sadržajima koji počinju nastupom Haos animatora od 11.00h a od 17.00h u Ledenoj šumi gostuje i pozorišna trupa „Vragolani“ sa predstavom „Verovali ili ne jelke se pobunile“.

Autor: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.