Још седам дана до Егзита, у продаји последња места за камп на Штранду

Foto: Exit

ЕXИТ фестивал почиње за седам дана, а посетиоце који у Нови Сад стижу из свих крајева света очекује и сјајна временска прогноза.

Током фестивала који почиње у четвртак, 4. јула и траје четири дана и ноћи све до понедељка ујутро, очекује се сунчано и ведро време без падавина. Дневне температуре биће око 30 степени целзијуса, док се очекују топле и угодне ноћи са просечном температуром изнад 20 степени.

За све оне који у Нови Сад стижу већ у уторак, 2. јула, биће отворена и рецепција званичног ЕXИТ кампа, који се налази на Штранду, који поред бројих садржаја у кампу нуди и бројне друге одмах поред.

ЕXИТ камп госте прима пуних недељу дана, све до 9. јула, и то по цени од 3.000 динара по особи за свих седам дана.

Поред стандардне понуде, која обухвата место у кампу, посетиоци могу на лицу места да купе камперску опрему или да изнајме лукс шаторе са креветима и струјним прикључцима за такозвани глампинг, односно гламурозно камповање.

Поред гарантованог места, посетиоцима ЕXИТ кампа биће обезбеђени и затворени тушеви са топлом водом, тоалети, лавабои, разноврсна понуда хране и пића, станица за пуњење електронских уређаја, бројни креативни садржаји, док ће о њима бринути особље рецепције и волонтери.

Кампери ће моћи да се релаксирају у Променада Цхилл Оут зони где ће загревање за фестивал да почне већ у току дана у Ђ двојац ДЕ:МО, а посетиоце очекују и пратећи садржаји у виду стоног фудбала и места за опуштање. ЕXИТ Трибе боје биће представљене и у оквиру Рест анд Рецхарге ВИСА Цхилл Оут зоне, индијанског шатора са палетама за опуштање, лејзи беговима, и приступом wи-фи мрежи, а у оквиру ове зоне, радиће се и привремене тетоваже. Ту је и Инста Пхото Мацхине, мини фото киоск, који штампа полароид фотографије на лицу места. Кампери ће моћи да се одморе и у оквиру ЦХИПСY цхилл оут зоне са лаганом музиком. Сви љубитељи физичких активности моћи ће да покрену нови дан на обали Дунава уз часове јоге, а ЕXИТ је обезбедио и емоционалну и психолошку подршку за све младе људе којима је савремено друштво изазов са којим се тешко хватају у коштац.

На сајту званичне туристичке агенције еxиттрип.орг, у понуди су и пакети који поред улазница, садрже и превоз, и смештај, међу којима и мини летовање за само 3.000 динара од 2. до 9. јула у ЕXИТ кампу на Штранду, најлепшој пешчаној плажи на Дунаву. У продаји су последње, ограничене серије улазница, четвородневне по цени од 7.490 динара, или већ од 2.790 динара за једнодневне улазнице, а доступне су путем еxитфест.орг.