U sinoćnjem protestnom okupljanju „Stop krvavim košuljama“ u Beogradu učestvovalo je više hiljada ljudi, ali to ne biste mogli zaključiti prema izvještaju reporterke Studija B, Barbare Životić.

U Beogradu je sinoć održana protestna šetnja „Stop krvavim košuljama“ zbog napada na jednog od osnivača Saveza za Srbiju, lidera Levice Srbije Borka Stefanovića i dvojicu njegovih saradnika, ali i nasilja u Srbiji.

U protestu je učestvovalo više hiljada ljudi, ali to ne biste mogli zaključiti prema izveštaju reporterke Studija B, Barbare Životić, koji je za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama.

„Jako mali broj ljudi je okupljen, daleko manje od očekivanog“, kazala je novinarka ove televizije, tvrdeći da su okupljeni „pozivali na linč, silovanje, nasilje i državni udar“.

Izjava novinarke Studija B izazvala je brojne kritike na internetu, dok Dojče vele u reportaži sa okupljanja, između ostalog, navodi da će „nastup osobe u beloj bundici koja se lažno predstavljala kao reporterka verovatno ući u anale stupidne propagande“.

Izvor: Vijesti.me / Foto: SCREENSHOT (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.