Kompanija DDOR postala je zvanična osiguravajuća kuća Olimpijskog komiteta Srbije.

DDOR će brinuti o sportistima i sponzorisati OKS na putu do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine. Ugovor o saradnji su u Novom Sadu potpisali predsednik OIK Srbije Božidar Maljković i predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Đorđo Ambrođio Marćelani i član Nadzornog odbora OIK-a i DDOR-a Veroljub Dugalić.

Maljković je naveo da se 76 odsto novca koji dolazi u Komitet prosleđuje za treninge i pripreme olimpijaca, dodajući da je zbog toga Srbija, prema podacima Međunarodnog olimpijskog komiteta, prva u svetu po izdvajanju za sportiste.

Predsednik IO DDOR-a Đorđo Marćelani izrazio je zadovoljstvo što je postignut dogovor oko sponzorstva, pri čemu je reč o nastavku uspešne saradnje.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i pojedini srpski reprezentativci, rukometašica Andrea Lekić, kajakašica Milica Starović, karatistkinja Jovana Preković, džudista Jovan Rogić, kajakaš Marko Dragosavljević i drugi.

U holu centrale DDOR-a na Bulevaru Mihajla Pupina 8 otvorena je izložba posvećena istoriji Olimpijskih igara. Građani će izložbu moći da pogledaju do 22. juna, radnim danom od 16 do 20 časova, a subotom i nedeljom od 10 do 16h.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Izvor: 021 / Foto: 021

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.