ТРИВО ИЛИЋ очекује велику подршку са трибина, као никада до сад

Foto: BPinfo.rs

На данашњој конференцји за медије, а пред утакмицу која се игра у недељу од 19 часова на стадиону Славко Малетин “Вава” у којој се састају Бачка и Динамо из Врања, шеф стручног штаба “Плавих” Триво Илић изнео је своја очекивања пред дуел у којем његова екипа тражи сламку спаса у последњој шанси за опстанак у Суперлигашком каравану.

– Улог у овој утакмици је изузетно велики за обе екипе. Рекао је на самом почетку Илић и наставио…

– Мени је изузетно важно како се моји момци понашају и какав имају приступ утакмици. Надам се да ћемо имати приступ као против Вождовца и то нам даје велику наду да ћемо одиграти једну добру утакмицу и забележити повољан резултат. Ми немамо шта да калкулишемо, све је свима јасно. Победа нам доноси евентуални бараж. Ја верујем у своје играче и видим да су спремни и мотивисани да оставе srcе на терену и освоје три бода. Радује ме подизање форме код појединих играча, вратили су нам се повређени играћи, тако да имам све играче на располагању. Радује ме добраатмосфера у клубу. Сви смо ведри, насмејани и добро расположени за недељну утакмицу. Рекао је видно распложени шеф дтруке “Плавих”

– Очекујем велику подршку са трибина као никада до сад, јер људи у овом граду воле Бачку и сад је прилика да то покажу једним навијањем, бодрењем, фер и спортски. Завршио је соје излагање шеф стручног штаба Бачке, господин Триво Илић.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс