Тренутак истине за „Плаве“ Бачка – Динамо вечерас од 19 х

Foto: BPinfo.rs / Radoslav Rackov

Бачка ће у 19 часова морати победити Динамо, а уједно и ослушкивати дешавања са Бањице где Рад дочекује екипу Земуна и где „Грађевинари“ несмеју изгубити од екипе из „Горње Вароши.

Уколико зелено-плави савладају Рад, Бачка је Прволигаш.

Стадион Славко Малетин „Вава“ надамо се биће испуњен до последњег места, где ће фудбалери Бачке имати велику подршку са трибина и све услове, уз надамо се добру игру доћи до толико жељене победе.

Играчи су добро радили током целе недеље, те је и атмосфера у свлачионици на највишем могућем нивоу према речима људи блиских клубу.

Триво Илић и његови сарадници припремили су тактичке задатке које ће сваки играч морати да испуни како би се савладали Врањанци који сигурно у Бачку Паланку долазе са намером да победе, те нас вечерас очекује веома интересантна и тешка утакмица у којој ће Бачка надамо се победити.

За сусрет измеђ Бачке и Динама одређене су и судије, па ће правду делити Данило Грујић из Ниша, а помагаће му Милован Ристић и Далибор Ђурђевић.

Позивамо све љубитеље фудбала из Бачке Паланке и околних места да дођу на „Ваву“ и дају своју поршку играчима и стручном штабу која им је потребнија него икада до сад.

Бачка вас зове, сви на „Ваву“
Стадион Славко Малетин „Вава“
Почетак у 19 часова
ОФК „БАЧКА“ – ФК „ДИНАМО“

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс