Недељни хороскоп од 6. до 13. маја

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате.

ОВАН (21. 3 – 20.4)

Посао У време последње Месечеве четврти, 8. маја, можете да постигнете договор о новом виду сарадње који обећава солидне приходе, нарочито ако се бавите некретнинама. Марс, владалац вашег знака, у изазовном аспекту са Сунцем, најављују могућност изненадног одласка на краћи пут у иностранство. Крајем периода, обратите више пажње на однос са сарадницима

Љубав Средином периода, можете да сретнете некога ко вам је некада много значио, могуће са неког Лава или Стрелца. На неком предавању или семинару очекује вас сусрет са атрактивном младоликом особом са којом можете да уђете у паралелну везу. Крајем недеље, требало би да избегавате расправе са партнером.

Здравље Главобоља.

 

БИК (21. 4 – 21.5)

Посао Марс у астролошкој кући каријере, под утицајем Урана из вашег знака, доноси вам могућност промене посла или радног места, ако радите у медијима, маректингу или често путујете, због посла. У време последње Месечеве четврти, 8. маја, будите опрезнији приликом преговора о сарадњи са странцима. Уметници и спортисти рођени у вашем знаку биће успешни.

Љубав Преко посла можете да упознате особу којаће вам се допасти већ на први поглед, могуће неког Рака. Позиција Венере, планете љубави која влада вашим знаком, може да вас одведе у загрљај некога кога често виђате на послу. На неком семинару, крајем недеље може да вас заинтересује харизматична особа.

Здравље Подложност повредама.

 

БЛИЗАНЦИ (22. 5 – 21.6)

Посао У првој половини периода, довршите важне послове. У време последње Месечеве четврти, 8. маја, могућ одлазак на краћи пут. Избегавајте потписивање важних уговора нарочито ако радите у туризму или медијима. Почетком периода, ситуација на послу креће набоље што се посебно односи на приватне предузетнике.

Љубав У време последње Месечеве четврти, 8. маја, партнер ће покушати да вам наметне своје мишљење, ако сте у дужој вези или браку. Аспекти вашег владаоца Меркура, симбола комуникација у вашем 12. пољу, доносе вам сусрет са старом симпатијом или улазак у тајну или паралелну везу. На краћем путу, можете да упознате једног Стрелца.

Здравље Избегавајте „брзу“ храну.

 

РАК (21. 6 – 22.7)

Посао У време последње Месечеве четврти, 8. маја постижете договор о исплативој сарадњи са странцима, ако ваш посао има везе са медицином, уметношћу или спортом. Аспекти Меркура, симбола трговине у Близанцима иду вам на руку, поготово ако се бавите приватним бизнисом. Будите опрезни у комуникацији са једном Девицом или Близанцем.

Љубав Дугогодишњи или брачни партнер и даље покушава да вам наметне неке ставове и мишљења, који се уопште не поклапају са вашим. Сунце и Венера у вашем астролошком пољу тајни, наговештава могућност контакта, преко интернета, са особом која ипак није онаква каквом жели да вам се представи.

Здравље Проводите више времена у природи.

ЛАВ (23. 7 – 23.8)

Посао Позиција Меркура, планете комуникација која влада вашом астролошком кућом новца, доноси вам изненадни сусрет са особом преко које можете да проширите сарадњу са странцима. Обратите пажњу на некога са ким радите на неком важном пројекту, нарочито ако сте рођени у средњој декади знака. Обратите више пажње на вредне ситнице и документа.

Љубав У време последње Месечеве четврти, 8. маја, могу да вам се допадну две врло шармантне особе. Могућ сусрет са неким чији посао има везе са уметношћу или спортом, са ким ћете највероватније ући у дужу везу. У другом делу периода, преко неке друштвене мреже, могућ је контакт са особом која живи у иностранству.

Здравље Рекреирајте се.

 

ДЕВИЦА (23. 8 – 23.9)

Посао У првој половини недеље, можете да очекујете повољну понуду од странаца, нарочито ако се бавите послом који има везе са туризмом, медијима или уметношћу. У време последње Месечеве четврти, 8. маја, избегавајте непотребне трошкове. Искористите позицију вашег владаоца Меркура у астролошкој кући финансија, ако планирате да се видите са некадашњим пословним партнерима.

Љубав До 12. маја, на помолу је веза са једним Раком која неће проћи без љубоморних сцена и препирки. Позиција планете љубави и вашег владаоца Нептуна, планете романтике и путовања која управља и вашим пољем љубави, доноси вам улазак у везу са емотивном и креативном особом.

Здравље Избегавајте стресне ситуације.

 

ВАГА (23. 9 – 22.10)

Посао У време последње Месечеве четврти, 8. маја, можете да постигнете договор о новом виду исплативе сарадње са странцима. Позиција планета у вашем астролошком пољу каријере, доноси вам бољу сарадњу са женама. Бићете у могућности да чешће путујете и реализујете неке своје идеје, нарочито ако радите у медијима, маркетингу, туризму.

Љубав Ваш владалац Венера и Меркур у петом астролошком пољу, чине вас врло популарним и омиљеним у друштву, нарочито код супротног пола, па на неком путовању можете да очекујете сусрет са атрактивном младоликом особом. У другој половини недеље, могућ улазак у тајну везу са неким од кога вас дели већа разлика у годинама.

Здравље Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 – 21.11)

Посао У време последње Месечеве четврти, 8. маја, покушајте да избегнете непотребне трошкове. Ако ваш посао има везе са медијима очекује вас успех, али будите опрезнији са финансијским трансакцијама нарочито ако сте недавно покренули неки приватни бизнис. У другој половини недеље, новац пристиже преко послова са некретнинама.

Љубав Позиција Венере и Меркура, владаоца астролошких поља љубави и страсти, најављује познанство са млађом особом преко интернета или неке друштвене мреже. У првој половини периода, могућ сусрет са особом коју већ познајете или ћете је упознати преко заједничких пословних партнера. Крајем недеље, требало би да се клоните љубоморних сцена.

Здравље Нервоза.

 

СТРЕЛАЦ (22. 11 – 21.12)

Посао Позиција ваших владалаца, Јупитера и Нептуна, симбола просперитета и инстранства, доносе вам нове шансе за сарадњу са странцима из прекоокеанских земаља. Такође, очекује вас успех праћен новчаним добицима у пословима са партнерима који долазе из земаља италијанског, енглеског и немачког говорног подручја.

Љубав У време последње Месечеве четврти, 8. маја, може да вам се јави неко ко се бави занимањем због кога је познат у јавности. Ако имате дугогодишњег партнера или сте у браку, у другој половини периода можете се наћи у озбиљном искушењу да улетите у везу са атрактивном младоликом особом, могуће неким Близанцем или Девицом. Ован вам шаље СМС.

Здравље Несаница.

 

ЈАРАЦ (22. 12 – 29.1)

Посао У време последње Месечеве четврти, 8. маја, могућ страствени сусрет са особом коју познајете преко посла. Нехармонични аспекти Меркура, планете информација и комуникација, опомињу да у другој половини периода никоме не откривате своје планове. Поведите такође више рачуна о документацији, нарочито ако се бавите приватним бизнисом.

Љубав Позиција вашег владаоца Сатурна, заједно са Марсом и Плутоном у вашем у астролошком пољу личности, под утицајем другог владаоца вашег знака, Урана, најављује могућност изненадног сусрета са особом чији посао има везе са иностранством или честим путовањима. Могуће љубоморне сцене и расправе са сталним партнером.

Здравље Проверите крвну слику.

 

ВОДОЛИЈА (20. 1 – 19.2)

Посао у првој половини недеље, искористите позицију Меркура за важне договоре, уколико сте уметник или студент. Избегавајте ризичне финансијске трансакције јер ће ситуација са новцем бити доста променљива, нарочито ако сте рођени у јануару. Ипак, наглашен знак Близанаца доноси вам тајне или паралелне изворе зараде, нарочито ако се бавите неким креативним послом.

Љубав Почетком периода, нека Шкорпија са којом пословно сарађујете, може да привуче вашу пажњу. Аспекти Меркура, владаоца поља страсти, не утичу најповољније на вашу комуникацију с партнером. Крајем периода, можете да добијете позив за излазак од некога о коме већ дуже време размишљате.

Здравље Могућа алергија.

 

РИБЕ (20. 2 – 20.3)

Посао У време последње Месечеве четврти, 8. маја, не морате да журите са покретањем приватног бизниса. Ваш владалац Нептун, симбол инспирације у вашем знаку у хармоничним аспектима са Меркуром из Бика, крајем периода, доноси вам успех у послу који има везе са уметношћу, креативношћу, науком или алтернативном медицином.

Љубав У првој половини периода, може да вам се допадне особа која носи униформу на раду, мада нећете бити сигурни у своја осећања. Али Сунце и Меркур у вашем астролошком пољу љубави, доносе вам удварање Рака или Шкорпија који ће учинити све да привуку и задрже вашу пажњу. Могући су проблеми због партнерове љубоморе.

Здравље честе промене расположења.

Извор: Вечерње новости
Фотографија: Илустрација/Пиxабаy.цом