PAKLENO U SILBAŠU, INTERESANTNO U VIZIĆU I SELENČI

0
343

16. kolo MFL BAČKA PALANKA 1. RAZRED donosi nova uzbuđenja.

Kako se bliži kraj sezone tako i ekipe prave kalkulacije za što bolji plasman. Prvoplasirana ekipa Kulpina je već obezbedila ulazak u PFL SOMBOR, a za to drugo mesto koje vodi u baraž bori se 5 ekipa: Borac 46, Neštin, Maglić, Naša Zvezda i Tvrđava.

Ništa manje neće biti interesantno u borbi za opstanak gde će Bačka iz Despotova u poslednja tri kola ući sanesto većom prednošću u završnicu sezone u odnosu na Borac iz Vizića i Slogu iz Plavne.

16.  kolo donosi derbi susret u Silbašu gde će snage odmeriti Naša Zvezda i Tvrđava iz Bača.

Silbašani su HIT prolećne polusezone i jedina su neporažena ekipa ovog proleća, dok sa druge strane ekipa Tvrđave je jedna odlićno ukomponovana ekipa koja ima za cilj da prva dođe do kvote dva koja vodi u baraž. Nema sumnje prštaće na Silbaškoj „Bombonjeri“.

Drugi interesantan duel igra se u Viziću gde domaća ekipa Borca dočekuje imenjaka iz Obrovca. Obrovčani su trenutno na toj drugoj poziciji i pobedom u Viziću bi zadrzali dobre šanse da prvi stignu do baraža što im je i bio cilj. S druge strane Vizićani se bore za očuvanje statusa i učiniće sve da dođu do dragocenih bodova vrednih opstanka.

U Selenči domaća ekipa Krivnja dočekuje ekipu Maglića ,Selenčani ne mogu do kvote dva, ali Maglićani bih pobedom na gostovanju u Selenči možda bili i najozbiljniji kandidat za to drugo mesto s obzirom na lakši raspored u poslednja dva kola u odnosu na ostale rivale.

Ekipa Sloge iz Plavne dočekuje ekipu Neština domaćinima je ovo poslednji vagon za opstanak u 1. razredu dok ekipa Neština je na trećoj poziciji i ona konkuriše za mesto broj 2 i nada se baražu.

U Kulpinu domača ekipa Kulpina dočekuje Bačku iz Despotova.

Sve utakmice su na programu u nedelju 13. maja sa početkom u 18 h

PAROVI:

SILBAŠ: NAŠA ZVEZDA – TVRĐAVA

KULPIN: KULPIN – BAČKA

SELENČA: KRIVANJ -MAGLIĆ

VIZIĆ: BORAC – BORAC 46

PLAVNA: SLOGA- NEŠTIN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.