ПАКЛЕНО У СИЛБАШУ, ИНТЕРЕСАНТНО У ВИЗИЋУ И СЕЛЕНЧИ

16. коло МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1. РАЗРЕД доноси нова узбуђења.

Како се ближи крај сезоне тако и екипе праве калкулације за што бољи пласман. Првопласирана екипа Кулпина је већ обезбедила улазак у ПФЛ СОМБОР, а за то друго место које води у бараж бори се 5 екипа: Борац 46, Нештин, Маглић, Наша Звезда и Тврђава.

Ништа мање неће бити интересантно у борби за опстанак где ће Бачка из Деспотова у последња три кола ући санесто већом предношћу у завршницу сезоне у односу на Борац из Визића и Слогу из Плавне.

16.  коло доноси дерби сусрет у Силбашу где ће снаге одмерити Наша Звезда и Тврђава из Бача.

Силбашани су ХИТ пролећне полусезоне и једина су непоражена екипа овог пролећа, док са друге стране екипа Тврђаве је једна одлићно укомпонована екипа која има за циљ да прва дође до квоте два која води у бараж. Нема сумње прштаће на Силбашкој „Бомбоњери“.

Други интересантан дуел игра се у Визићу где домаћа екипа Борца дочекује имењака из Обровца. Обровчани су тренутно на тој другој позицији и победом у Визићу би задрзали добре шансе да први стигну до баража што им је и био циљ. С друге стране Визићани се боре за очување статуса и учиниће све да дођу до драгоцених бодова вредних опстанка.

У Селенчи домаћа екипа Кривња дочекује екипу Маглића ,Селенчани не могу до квоте два, али Маглићани бих победом на гостовању у Селенчи можда били и најозбиљнији кандидат за то друго место с обзиром на лакши распоред у последња два кола у односу на остале ривале.

Екипа Слоге из Плавне дочекује екипу Нештина домаћинима је ово последњи вагон за опстанак у 1. разреду док екипа Нештина је на трећој позицији и она конкурише за место број 2 и нада се баражу.

У Кулпину домача екипа Кулпина дочекује Бачку из Деспотова.

Све утакмице су на програму у недељу 13. маја са почетком у 18 х

ПАРОВИ:

СИЛБАШ: НАША ЗВЕЗДА – ТВРЂАВА

КУЛПИН: КУЛПИН – БАЧКА

СЕЛЕНЧА: КРИВАЊ -МАГЛИЋ

ВИЗИЋ: БОРАЦ – БОРАЦ 46

ПЛАВНА: СЛОГА- НЕШТИН