Nedeljni horoskop od 21. do 27. maja

0
241

Pogledajte šta vam predviđaju zvezde za narednu nedelju.

OVAN

Posvećeni ste poslovnim obavezama i jako vam je važno da o svim detaljima vodite računa. Na polju ljubavi vas tokom ove nedelje ne očekuju veće i drastičnije promene. Kada je u pitanju zdravlje, stanje bi trebalo postepeno da se popravlja, iako vam želudac, stomak i probava mogu biti osetljivi. Sada je vreme da se posvetite zdravoj ishrani.

BIK

Očekuje vas teži period u kojem nećete moći da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Kada je u pitanju ljubav, na neki način dolazi do odricanja ili rastanka. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kičmom, leđima, kostima. Povećajte unos kalcijuma. Ako ste ukočeni, posetite fizijatra ili kiropraktičara. Mogući su i problemi sa srcem.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, stvari bi polako mogle da krenu nabolje, ali se pazite nerealnih očekivanja. Na polju ljubavi vas očekuje prilično stabilna situacija. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni gojenju pa svakako treba da povedete računa o svojoj ishrani. Takođe, moguće je da ćete biti više skloni alkoholu.

RAK

Pred vama je odlična nedelja za posao, pogotovo ako ste planirali bilo kakvo kraće putovanje. Kada je u pitanju ljubav, lako pokazujete osećanja i dolazite do lepih promena. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete značajne tegobe. Sve vam prilično lako ide i dobro se osećate u svojoj koži. Početkom nedelje su mogući problemi sa grlom.

LAV

Na poslovnom planu vas očekuje dobra i stabilna situacija, ali su vam finansije prilično promenljive. Na polju ljubavi je sada pravo vreme da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa hormonima kod ženskih Lavova. Muškarci rođeni u ovom znaku sada su bolje nego u ranijem periodu.

DEVICA

Nije povoljna faza za pokretanje novih poslova i generalno možete biti prilično dekocentrisani. Ljubav vam je na prvom mestu i maksimalno se trudite da nađete svoju sreću na tom planu. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa glavoboljom, umorom, vrtoglavicom, slabijim vidom. Pazite i na moguć snižen pritisak. Bez energije ste.

VAGA

Dosta ograničenja i kočnica je pred vama pa jako teško dolazite do poslovnih promena. Na polju ljubavi očekuju vas promene koje mogu biti vezane za neku tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa osećajem teskobe, depresijom, nesanicom. Takođe, možete biti skloni problemima sa cirkulacijom i manjim povredama. Pazite na sebe.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu imati solidno stanje u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav, odgovaraju vam pripadnici zemljanih znakova za novu vezu. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete nove tegobe. Generalno se osećate sasvim dobro i imate dovoljno energije za sve. Pred vama je jako dobar period za sve.

STRELAC

Možete da očekujete manja previranja ili promene na polju posla, a pogotovo u odnosu sa nadređenima. Na polju ljubavi očekuju vas neke konačne i definitivne odluke. Kada je u pitanju zdravlje, nema naznaka za veče probleme. Moguće je da imate povremeno manjak energije, ali ozbiljnijih problema nema. Potrudite se da dovoljno spavate i odmarate.

JARAC

Dobićete pomoć od osobe iz inostranstva ili ćete rešiti neka važna sudska pitanja. Kada je u pitanju ljubav, povremeno imate konflikt između usamljenosti i potrebe za slobodom. Na polju zdravlja očekuju vas manje poteškoće vezane za jetru i to samo ako vam je ta tačka u prošlosti već bila problematična. Posetite lekara za svaki slučaj.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati manje poboljšanje materijalne situacije kojim ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuju manji problemi zbog ljubomore i nepoverenja prema partneru. Kada je u pitanju zdravlje, generalno možete biti puni energije. Novih problema ne bi trebalo da bude. Jedino pazite da ne uzimate alkohol ili bilo koje opijate.

RIBE

Očekuje vas faza u kojoj ćete razmatrati pitanje nekog poslovnog partnerstva. Kada je u pitanju ljubav, dobijate puno emocija od voljene osobe i lepo vam je kada ste zajedno. Na polju zdravlja su mogući neki manji problemi, skloni ste alergijskim reakcijama, iritacijama na koži itd. Takođe, možete imati neki manji hormonalni disbalans.

Izvor: Krstarica / Fotografija: ilustracija/pexels.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.