Велики љубавни хороскоп за мај 2018.

Прочитајте коме ће звезде бити наклоњене током маја 2018. по питању емоција и шта сваки хороскопски знак очекује, било да је у пару или је слободан…

Ован

Ако сте у вези:

Венера која влада вашим пољем љубави правиће 7. маја квадрат са Нептуном који се налази у вашем пољу тајни. Избегавајте да се користите обманама и лажима. Пазите шта говорите вољеној особи. Неискреност би могла да вас кошта поверења. Биће неопходно да свом партнеру објасните разлог ваших некоректних потеза у протеклом периоду. Венера ће ући у знак Рака и ваше поље дома и породице 19. маја и правиће секстил са Ураном. Бићете у прилици да улепшате ваш заједнички дом и да унесете новине и свежине у вашу емотивну везу. То ће позитивно утицати на ваше односе са партнером. Биће неопходно да ваше пословне обавезе ускладите са кућним и породичним обавезама.

Ако сте слободни:

У првој декади маја ћете се заљубити у особу према којој ћете у почетку имати тајне емоције и која није слободна. Ваша симпатија ће вам на дискретан начин ставити до знања да јој се допадате и да нема ништа против да започнете тајну везу. У другој декади маја ћете почети да се виђате на кратко на тајном и дискретном месту где ћете размењивати нежности и ближе се упознати. Крајем маја ћете ући у узбудљиву и велику романсу захваљујући тригону Јупитера са Нептуном. Старији Овнови ће бити склони уласку у авантуре. Привући ће вас особа која је забавна и комуникативна, а уз то и атрактивног изгледа. Почећете да излазите и да уживате у заједничким интимним тренуцима. Мада то нисте у почетку желели, заљубићете се.

Бик

Ако сте у вези:

Опозиција Сунца са Јупитером који се налази у вашем пољу брака и партнерства проузроковаће неслагања и разилажења са вољеном особом у вези заједничких планова и циљева. Највише ћете се разилазити по питању улагања заједничких финансија. Будите спремни на налажење заједнички прихватљивих решења. Избегавајте тврдоглавост и успећете да превазиђете кризу. У другој половини маја могли бисте отићи на краћи излет са партнером, што би вам помогло да превазиђете неслагања и да проведете пријатне заједничке тренутке. Важно је да побољшате комуникацију и међусобно поверење и да се око свега договарате. Неке спорне ствари вам неће бити лако да решите због опозиције Меркура са Јупитером 23. маја.

Ако сте слободни:

Бићете занесени идејом о налажењу особе која би вам била сродна душа и са којом бисте испунили своје снове у љубави. Неко кога сте недавно упознали деловаће вам приближно као особа коју замишљате као идеалног партнера. Бићете склони да према тој особи гајите платонску љубав. Од средине маја ћете одлучити да покушате да се ближе упознате и да покушате да вашу симпатију заинтересујете за везу. Тригон Јупитера са Нептуном вам крајем маја доноси могућност успеха. Старији Бикови ће средином месеца упознати некога ко ће на њих оставити снажан утисак. Биће вам јасно да то није неко кога ћете лако освојити. Убрзо ћете увидети да се ради о особи која је компликована за ваш укус. Немојте одустати.

Близанци

Ако сте у вези:

Опозиција Сунца са Јупитером који влада вашим пољем брака и љубави довешће до неслагања између вас и вољене особе због нечега што ћете једно од другога покушавати са сакријете. Сунце пролази кроз ваше поље тајни и нећете бити у стању да јасно сагледате шта је вашем партнеру потребно да би ваша веза могла да функционише складно и без тешкоћа. У другој половини маја потрудите се да побољшате комуникацију са партнером. Ваш партнер ће имати потребу да од вас добије јасно усмерење, предлоге о заједничким плановима, а изнад свега ће му бити потребна ваша појачана пажња. Покажите партнеру да вам је стало до њега тако што ћете више времена проводити заједно, излазити и путовати бар на излете.

Ако сте слободни:

Почетком маја ће Сунце правити секстил са Нептуном, што ће вам донети наклоност и пажњу особе коју познајте преко заједничких пријатеља. Приметићете да се стално налази у вашој близини, иницира комуникацију са вама, поставља вам разна питања и води разговоре са вама који вам импонују и пријају. 25. маја ће Јупитер правити тригон са Нептуном, што ће вам донети романсу и почетак складне везе. Открићете како се у вама буде све дубља и јача осећања према новом партнеру. Старији Близанци ће имати хаотичан емотивни живот у већем делу месеца маја. Покушаћете да започнете више од једне емотивне везе али ћете већ на почетку одустати јер ћете површно приступати. Крајем месеца ћете се неочекивано заљубити.

Рак

Ако сте у вези:

Заједнички тренуци са вољеном особом чиниће вас ведро расположеним и испуњаваће вас пријатним емоцијама. Пружаћете без резерве свом партнеру искрена осећања и ваша веза ће бити стабилна. Тригон Меркура са Сатурном ће вам омогућити да се сложите око заједничких циљева и да одтварите бар један важан циљ, што ће побољшати услове вашег заједничког живота. Мали знак пажње с времена на време много ће значити вашем партнеру. Пријало би вам и да чешће излазите на места где можете да се забавите и опустите. Крајем маја, Венера ће правити опозицију са Сатурном који се налази у вашем пољу љубави, што ће довести до озбиљнијег захлађења у вашој вези. Узрок ће бити партнерова обузетост обавезама.

Ако сте слободни:

Осећате потребу за романтичним изласцима удвоје, ресторанима, вечером уз тиху музику и свеће. Проблем ће вам представљати што у вашој околини не познајете никог ко би са вама хтео да подели романтичне тренутке. У другој половини месеца упознаћете некога ко ће вам целовати необично, а што ће вам донети улазак Урана у знак Бика. Пријатно ће вас изненадити када у необавезном разговору сазнате да се ваш нови познаник занима за романтику. Заљубићете се. Нешто старији Ракови ће удвостручити напоре да се допадну особи која већ дуже времена заокупља њихову пажњу. Након што пронађете прави начин да се вашој симпатији допаднете, започетећете везу захваљујући тригону Јупитера са Нептуном.

Лав

Ако сте у вези:

У првој половини маја ћете имати складну комуникацију са партнером и разматраћете нове планове и циљеве. Бићете спремни да промените нешто у својој вези што се тиче динамике, циљева и заједничких интересовања. То ће вам донети потребно освежење и омогућити вам да станете на крај монотонији која је почела да се увлачи у вашу везу и да је ремети досадом. Квадрат Марса са Ураном 16. маја донеће вам неочекиване несугласице са партнером. Могућа је велика напетост и озбиљније свађе које нећете моћи лако да разрешите и које могу унети раздор у вашу везу. Неопходно је да будете разумни и спремни на договор. Захваљујући стрпљењу и тригону Меркура са Сатурном успећете да решите несугласице.

Ако сте слободни:

Потребна су вам нова искуства у љубави. Постало вам је досадно и почећете да трагате за новим љубавним искуствима. Потребан вам је неко посебан, неко ко се не уклапа у шаблон и ко се разликује од већине особе које познајете у вашем друштву и окружењу. У другој половини маја ћете упознати особу која ће одговарати ономе за чим трагате. Када се боље упознате, деловаће вам помало ексцентрично. То вам неће сметати да уђете у авантуру која може да пређе у романсу. Нешто старији Лавови упознаће некога ко ће им се на први поглед допасти и ко им може донети нова искуства на пољу љубави. Све што ће вам требати је стрпљење јер то није неко ко ће лако пристати да се упусти у емотивну везу.

Девица

Ако сте у вези:

У првој декади маја 6. у месецу, Сунце ће правити секстил са Нептуном који се налази у вашем пољу љубави и брака. Осећаћете појачану потребу за романтиком и интимним заједничким тренуцима са вољеном особом. Нађите прави начин да то организујете и да пружите партнеру искрене емоције јер се може догодити да се око нечега не будете добро разумели. Око свега што је важно да би ваша емотивна веза текла складно успећете да се договорите са партнером и имаћете добар осећај за његове потребе. Крајем маја Јупитер који влада вашим пољем љубави ће правити тригон са Нептуном што ће вам донети могућност да остварите најлепше жеље у односу са вољеном особом. Можете отићи на заједничко путовање.

Ако сте слободни:

Привлачи вам већ неко време пажњу особа која вам делује привлачно и прилично стабилно за ваше потребе у љубави. Мада је површно познајете, стекли сте утисак да је то неко ко зна шта хоће, стабилне личности и ко уме да остварује своје циљеве. Бићете склони да вашу симпатију идеализујете. Нађите начин да истакнете своје квалитете тако да привучете пажњу особе која вам се допада. Убрзо ћете једно друго поближе упознати и открити да у много чему одговарате једно другом. Нешто старије Девице ће имати превелика очекивања у односу на особу која им се дуже време допада. Мада су могућа мања разочарања, ако се потрудите да привучете пажњу у томе ћете успети и имаћете шансе да започнете нову везу.

Вага

Ако сте у вези:

Прва декада маја доноси вам пријатне тренутке уз вољену особу. Размењиваћете емоције и нежности и уживати у заједничким шетњама по природи у слободно време. У другој декади маја Меркур ће правити квадрат са Марсом који влада вашим пољем љубави, што ће вам донети несугласице. Крајње је време да се договорите око породичних и кућних обавеза. Највише самоконтроле и стрпљења ће вам требати средином маја када Марс буде правио квадрат са Ураном. Ово би могло унети неочекивани несклад и удаљавање између вас и партнера. По сваку цену избегавајте лажи и некоректне поступке. 24. маја ће Сунце правити тригон са Марсом, што ће пробудити потиснуте страсти и унети свежину у вашу емотивну везу.

Ако сте слободни:

Почећете да осећате замор и губитак наде да ћете у свом окружењу упознати некога ко ће вас искрено заинтересовати и бити вредан ваше пажње и ваших осећања. Захваљујући срећним околностима, упознаћете на путовању некога ко је другачије културе и менталитета и ко ће вас очарати својом појавом, културним понашањем и образовањем. То може да буде и неко ко ће из далеких крајева доћи послом у ваше место. Нова романса ће убрзо бити на помолу, а то може да обећава много. Старије Ваге ће привући пажњу особе у коју су дуже време тајно заљубљени. У почетку ће то деловати као игра глувих телефона. Неће вам бити јасно да ли ваша симпатија разуме ваше сигнале. Изненадиће вас крајем месеца пријатно.

Шкорпија

Ако сте у вези:

Квадрат Венере која влада вашим пољем љубави са Нептуном у првој декади маја довешће до открића једне ваше тајне од стране вашег партнера, што ће се врло неповољно одразити на вашу емотивну везу. Ризикујете да партнер изгуби поверење у вас. Неопходно је да будете крајње искрени и објасните јасно о чему се ради али и да нађете начина да исправите грешке. У другој половини маја Уран ће ући у ваше поље љубави, а Марс ће правити квадрат са Ураном. Брачне и породичне несугласице ће наићи неочекивано. Биће вам потребна велика вештина и стрпљење да доведете ваше блиске односе у боље стање. У томе ћете успети крајем месеца тако што ћете вољену особу пријатно изнадити испуњењем једног обећања.

Ако сте слободни:

Ваша страственост ће бити појачана али ће исто тако бити појачана и ваша склоност да не бирате средства за освајање особе која ће вам привући пажњу. Ваши покушаји ће наилазити на успешно одбијање особе која вам се допада што ће вас још више подстицати да се трудите. Једна озбиљна грешка и пренагљени потез распршиће све ваше наде. У трећој декади маја неко нови ће вам показати своју наклоност. У почетку ћете бити повучени али ће вас привући нешто у очима особе којој се допадате. Старији Шкорпиони ће имати врло хаотичан месец на пољу љубави. Одустаћете од покушаја да освојите особу која упорно одбија ваша удварања. Покушаћете да освојите још једну особу али кад вам се учини да сте успели, уследиће разочарање.

Стрелац

Ако сте у вези:

Неповољни аспекти Меркура који влада вашим пољем љубави и брака са Плутоном и Марсом изазваће свађе и несугласице са вољеном особом и довешће у питање ваше међусобно поверење. Бићете обоје напети и притискаће вас неповољне околности у заједничком животу. Најважније је да се договорите око раподеле кућних обавеза и трошкова. Потребно вам је стрпљење. У другој половини маја Сунце ће ући у знак Близанаца и ваше поље љубави и правиће тригон са Марсом, што ће донети више динамике у ваш однос са партнером и дати вам снаге да разрешите несугласице и да вашу везу поставите на стабилне основе. До краја месеца ћете се договорити око свега важног за остварење заједничких циљева и вратићете пољуљано поверење.

Ако сте слободни:

Ваши покушаји да привучете пажњу особу која вам се дуже време допада наилазиће на препреке и имаћете сталноп утисак да ударате главом у зид. При томе се ваша симпатије неће изјашњавати да ли имате шансе да дође до нечег ближег између вас двоје. Стрпљење ће вам бити на измаку. У другој половини маја ће се појавити неко ко ће вам отворено показати да је заинтересован за вас, што ће покренути и вашу симпатију да пристане на излазак са вама. Биће вам тешко да се одлучите. Нешто старији Стрелци почеће да излазе и да се виђају са особом која им се допада али ће убрзо између њих двоје да се појаве неслагања. Бићете на ивици да одустанете од виђања али ће се онда ситуација преокренути и започећете везу.

Јарац

Ако сте у вези:

Опозиција Сунца са Јупитером у првој декади маја довешће до несклада између вас и вољене особе јер ћете бити заокупљени собом, а партнера ћете занемаривати. Постојаће и неке нејасне и неразјашњене ствари између вас двоје око којих ће бити неопходно да постигнете договор и пронађете заједнички прихватљиво решење. Више се забављајте. Венера ће 19. маја ући у знак Рака и ваше поље љубави и брака и правиће секстил са Ураном, што ће вам донети могућности за уношење квалитетних промена у вашу емотивну везу које ће вам омогућити да превазиђете монотонију и несугласице. Крајем маја опозиција Венере са Сатурном донеће још једну кризу у вези и захлађење. Узрок је ваша крутост и хладноћа.

Ако сте слободни:

Сунце ће правити тригон са Плутоном 9.маја када ћете упознати особу која ће вас неодољиво привући. Из тог познанства може да се развије динамична авантура пуна еротског набоја. Ако очекујете да то потраје, може се догодити да се разочарате. Бићете склони да идеализујете особу са којом уђете у љубавну авантуру али ћете убрзо почети да наилазите на неслагања. Ако будете отворени на нова искуства успећете да превазиђете разлике. У противном ћете се разићи. Нешто старији Јарчеви ће добото шансу да започну везу са особом која има позитивног узицаја на њих већ дуже време. То ће захтевати од вас да се прилагодите и да будете пријемчиви на потребе партнера. У противном ваша веза неће потрајати.

Водолија

Ако сте у вези:

Сунце које влада вашим пољем љубави и брака 6. маја прави секстил са Нептуном. Унећете више маштовитости и романтичних тренутака у вашу емотивну везу. Вољену особу ћете обасипати нежностима што ће вам бити узвраћено са одушевљењем. Како ћете бити превише заузети пословним обавезама, запоставићете породицу и партнера што ће изазвати несугласице. У другој декади маја Сунце прави тригон са Плутоном и доноси вам нова узбуђења и појачане страсти у односима са партнером, што ће се позитивно одразити на обоје. Имаћете могућности за више забаве, заједничких излазака и ваш заједнички живот ће бити динамичан и испуњен обостраним задовољством. Имаћете више иницијативе и учинићете партнера радосним.

Ако сте слободни:

Скупићете довољно храбрости да приђете особи која вас привлачи и да задобијете њену пажњу и интересовање. Почећете да излазите и кратко време ћете бити на прагу да уђете у емотивну везу. Средином месеца ће Марс правити квадрат са Ураном, што ће довести до наглог преокрета и ваше одлуке да одустанете од везе око које сте се трудили. Појавиће се неко нов ко ће вас својим приступом оставити без даха. Док схватите шта вам се дешава, бићете потпуно освојени и у новој вези. Нешто старије Водолије ће имати довољно времена да осмисле начин како да привуку пажњу некоме са ким желе да покушају нешто више од површног познанства. Особа која вас занима воли интелигентне и маштовите људе. Потрудите се.

Рибе

Ако сте у вези:

У првој декади маја Меркур који влада вашим пољем љубави правиће квадрат са Плутоном, што ће изазвати несугласице са партнером. Неке ваше тајне ће бити откривене. Након тога ће Меркур правити и квадрат са Марсом, што ће још више закомпликовати ситуацију и довести до појачаних напетости и склоности ка уласку у вербалне конфликте са партнером. Меркур ће ући у знак Бика 13. маја и бићете у могућности да стабилизујете и побољшате односе са партнером кроз отворене разговоре и трагање за прихватљивим решењима. Тако ћете успети да избегнете озбиљније конфликте и напетост ће попустити. Крајем маја бићете пуни иницијативе, подстицећете вашег партнера да буде уз вас и подржи ваше предлоге.

Ако сте слободни:

Бићете склони да идеализујете једну особу али нећете бити сигурни како да јој приђете и привучете њену пажњу. Ако се будете служили некоректним потезима, нећете придобити њено интересовање. Избегавајте улазак у тајне везе. За то ћете имати више од једне понуде. У трећој декади маја упознаћете некога ко ће вас на први поглед привући и са ким ћете почети да се виђате. То је неко ко је креативан и маштовит и ко ће покренути дубоке емоције у вама. Симпатије ће бити обостране. Нешто старије Рибе ће неочекивано ући у тајну везу али их одмах потом очекују компликације. Најбоље би било да се не задржавате у тој вези, него да потражите неког с ким ћете се заиста слагати и на кога ћете моћи да рачунате у свему.

Извор: месецнихороскоп