У Челареву се диче стонотенисерима због вишег ранга

Foto: Free Images

Мушка екипа стонотениског клуба Челарево остварила је изузетан успех уласком у Прву савезну лигу Србије.

До другог најквалитетнијег степена такмичења Челарево је стигло кроз бараж, а екипу су чинили капитен Драган Балабан, Никола Грбић и 15-годишњи Страхиња Фабри.

– Историјски резултат за наш клуб, а остварили смо га са домаћим играчима. Захвалност дугујемо Компанији Карлсберг и општини Бачка Паланка на великој помоћи – каже председник клуба Небојша Балаж. Велико појачање стиже за Прву лигу.

– Након пет година у наше јато се враћа Алекса Адамовић. У претходном периоду играо је у Зрењанину, а прошле сезоне у Бачкој Паланци.

Челарево је од доласка на чело клуба бившег играча Небојше Балажа само напредовало. Осим ваљаних резултата, реновирана је клупску салу, где се одвија тренажни рад и где се играју мечеви у нижим лигама.

– Утакмице Прве лиге играћемо у школској сали,која прима много више гледелаца него наша, штоп ће нам много значити. Паралелно са мушком екипом такмичи се и женска у Другој лиги, а наше млађе категорије редовно се појављују на турнирима широм земље. Покушавамо да постижемо запажене резултате у сениорском узрасту и да у исто време афирмишемо младе, будуће носиоце наших првих екипа – казао је Балаж.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс