Недељни хороскоп за период од 22. до 28. октобра

Погледајте шта вас све чека на пољима љубави, посла, здравља у наредних седам дана.

Ован
Немојте да пропуштате неке добре прилике што се тиче посла. Сада је време за сарадњу, тако да би требало да се опустите и да не дозволите другима да утичу на Ваш рад. Направите компромис, иако Вам се можда не свиђају сви људи са којима долазите у контакт. Имајте стрпљења, можда није све како изгледа. Угађајте партнеру. Слободни, склони сте флерту.

Бик
Могућ је прилив новца, али превише трошите. Потрудите се да мало више штедите јер на крају недеље неће бити како треба ако наставите овим темпом. Од Вас зависи да ли ћете ћете стагнирати или ћете искористити шансе за напредак. Сарадња је важна, па правите компромисе. Битно је да не прећуткујете проблеме партнеру. Слободни, могућа је авантура, али и нова љубав.

Близанци
Нисте расположени за рад. Најрадије бисте направили неку паузу на послу или ишли на одмор. Превише сте захтевни према себи, урадите само оно што морате. Могући су неспоразуми са колегама. Романтични сте и спремни да удовољите партнеру у свему. Слободни, могуће је ћете остварити контакт са неком интересантном особом, али ово је ипак недеља за дружење.

Рак
Имате превише обавеза и не можете да дигнете главу од посла. Битно је да не почињете ништа ново док не завршите ово што сте започели. Неке особе Вам могу понудити сарадњу и шансу за напредак, па уколико сте спремни да се боље организујете не би било лоше да прихватите понуду. Најбитније је да уживате, али у новој вези, иако ћете се можда размишљати да ли да се вратите старим причама. Слободни могу упознати неку особу преко пријатеља.

Лав
Дајте све од себе да се не оптерећујете око проблема које имате у породици или нечим чиме Вас блиски људи оптерећују. Потрудите се да све радите на време. Не иде Вам баш све од руке, али немојте да се нервирате превише. Очекујте неки прилив новца или исплату коју дуго чекате. Купите неке нове ствари које сте већ планирали, било да су за кућу или су битне за посао. Повољна је сарадња са особама које су већ биле Ваши сарадници. Слободни, можете се враћати на старе приче. Заузети, нећете желети да мењате статус.

Девица
Поведите рачуна о здрављу, јер су могући проблеми са леђима. Сада је важно је да се више одмарате, да се не премарате на послу. Могући су проблеми са новцем или зарада неће бити задовољавајућа. Напети сте јер посао не иде како сте замислили. Ипак, имаћете помоћ других људи, само будите љубазни. Ако сте у вези, идите на краће путовање са партнером. Ако сте слободни, на путовању можете упознати неку особу која ће Вам се допасти.

Вага
Посветите више пажње неким стварима које сте хтели одавно да започнете. Дајте све од себе да не остане све само идеја. Имаћете пуно посла ове недеље, али је битно да се добро организујете. Не обраћајте пажњу превише на новац, боље будите темељни и бићете награђени. Партнер може бити од помоћи, макар као подршка. Слободни, превише бринете о послу и приватни живот је на другом месту.

Шкорпија
Другачије размишљате о везама. Трудите се да се фокусирате на нове ствари које Вам се дешавају, а не да се преиспитујете да ли је нешто добро сада или је боље било оно што се пре дешавало. Можете обновити везу са особом са којом сте већ били у прошлости. Страствени сте. Што се тиче новца, нисте посебно задовољни, али је битно да се не дешава ништа лоше. Немате превелике трошкове, само сте под притиском због рокова.

Стрелац
Добре прилике Вас очекују ове недеље. Важно је да покажете жељу за напретком и амбициозност. Нове идеје ће бити сјајно прихваћене, па се не оптерећујте тиме да морате одмах да их спроведете у дело. Радите све полако, јер је тако најсигурније да ћете све урадити како треба. Брините више о свом здрављу. Могуће је краће путовање. Љубоморни сте и склони сте тајним везама и авантурама.

Јарац
Романтични сте и добро расположени. Све Вам иде од руке. Усмерите енергију у везу и будите спремни за промене. Слободни, преко пријатеља или интернета можете упознати неку занимљиву особу. Изненадни трошкови и кварови технике су могући, па није добро да купујете ништа ново ове недеље. Боље сачекајте. Нека мушка особа може Вам понудити неки нови посао који ће Вам одговарати, али не брзајте са одлукама. Сада није време за промене, већ за додатне хонорарне ангажмане.

Водолија
Потрудите се да се фокусирате на побољшање посла, будите темељнији него иначе. Уложите више времена и енергије. Немојте да запостављате пријатеље због посла, али ове недеље је посао веома битан. Не будите неозбиљни, јер неће нико урадити ништа уместо Вас, а све што сада радите ће се одразити на следећу недељу. Не пропуштајте добре прилике за сарадњу. Женске особе могу бити од помоћи. Под стресом сте и потребна Вам је релаксација.

Рибе
Покушајте да се окренете штедњи. Имаћете повећан прилив новца, али немојте да се расипате. Боље би било да оставите нешто новца „са стране“. Потребна Вам је мотивација да бисте боље радили. Пријатељи могу бити велика подршка у вези са послом. Бићете страствени ове недеље. Заузети, уживаћете у вези. Слободни, позитивни сте и могуће су авантуре и нова познанства.

Извор: Мондо / Фотографија: илустрација/пиxабаy