Недељни хороскоп за период од 18. до 24. јуна

Рибама се чини да је љубав на некој другој планети, Близанци се добро проводе, нови пословни изазов за Лава.

ОВАН

ЉУБАВ: Пред вама су многобројне љубавне прилике, а неке од њих чекају вас на путовању. Биће вам лепо. Ваше страсти биће веће него иначе, а ви привлачни свакој особи супротног пола. На вама је само да се размашете.

КАРИЈЕРА: Радна атмосфера на послу ће се захуктати, а од вас ће се очекивати све већи ангажман. Ваше радне навике негде су се успавале, па ћете под хитно морати да их пробудите. Не питајте превише, него се држите правила посла. Бујдите професионални.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Радите гимнастику.

БИК

ЉУБАВ: Могуће је да ће вам недостајати изазова у приватном животу. Дешавања које ви прижељкујете ће изостати, па немојте стварати вештачке ситуације због „спорта“. Прихватите ово као пролазно затишје и уживајте у ситницама. И оне имају свој шарм.

КАРИЈЕРА: Околности, људи и догађаји ће вас све више наводити на то да треба да порадите на свом професионалном развоју и стручном усавршавању. Нисте баш перфекциониста по природи, али ћете потражити све информације које би вам у томе могле помоћи.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Не занемарујте истину.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: Како недеља буде пролазила, биће све више позива и прилика за изласке, забаве, проводе, лудовања и љубави. Вероватно ћете бити радо виђен гост, а и ви сами трудићете се да ништа не пропустите. Било у вези, било сами, добро ћете се проводити.

КАРИЈЕРА: Време је добро за унутрашње интроспекције, истраживања у тишини и повучен рад. Како ово није својствено вашој природи, многи вас неће препознати кад вас виде како мирно седите и предано радите без брбљања и буке.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Ко има уметничких идеја, нека се изрази.

РАК

ЉУБАВ: Они који су још сами повремено ће двоумити да ли изаћи ли остати код куће где ће се осећати заштићено и добро. Ипак, ако крену међу људе, постоји могућност да тамо почну да се осећају још боље. Зато би било штета пропустити прилику за ново познанство.

КАРИЈЕРА: Биће превише жеља и премало прилика за њихово тренутно остварење. Ваше амбиције нису мале, али околности ће вас наводити на миран рад у тишини. Време је добро за планирање нових потеза, али реализација ће можда мало причекати.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Немојте бити нестрпљиви.

ЛАВ

ЉУБАВ: Напокон ће се појавити прилике за квалитетнији приватни живот. Вероватно ће се то показати кроз позиве за забаве или друштвена окупљања која ћете ви радо прихватати. Отуда ће уследити и прилике за нова познанства. Лавови у вези ће исто бити боље.

КАРИЈЕРА: Пред вама је нови задатак. Зато се сетите шта ви све можете. Могуће је да ће вам мало у помоћ прискочити неки људи који имају утицаја, али тек толико, ради њихове рекреације. Остало морате сами, па се добро концентришите.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Дела су важнија од речи.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: Вероватно ћете се мало удаљити од вољене особе. Ово захлађење ви нећете узети преозбиљно, него ћете све превазилазити хумором и позитивним ставом. Хумор је у сваком случају здрав, али ипак пазите да не претерате са шалама на туђи рачун.

КАРИЈЕРА: Нисте сигурни у своје идеале. Зато тражите нове узоре. Неки ће једноставно почети да опонашају особе из њихове професије који им се свиђају. И то је неки пут, али кад тад треба доћи до себе и својих специфичности. Позабавите се својим циљевима у послу.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Напуните батерије својим омиљеним спортом.

ВАГА

ЉУБАВ: Несклад у емотивним односима и још више у вашим љубавним очекивањима учиниће да се осећате фрустрирано или усамљено. Било би добро да прихватите ствари онакве какве јесу и да без великих амбиција чекате повољније дане. Они ће доћи. Чекајте с осмехом.

КАРИЈЕРА: Целокупна ситуација на радном месту могла би вам ове дане учинити тешким. Стално ћете имати осећај да губите тло под ногама или да све зависи од других, а баш ништа од вас. То је само привремено. Сетите се својих достигнућа.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Разгибајте вратни део кичме.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: Ваш љубавни живот постаће тиши, дискретнији. Они у везама налазиће се на сасвим обичним местима где се крећу свкодневно, док ће могућност излазака на атрактивне догађаје занемарити. Самци ће флертовати с особом с посла.

КАРИЈЕРА: На послу ће се све више осећати права радна атмосфера. Ви ћете вероватно увесељавати друге кад наиђу тежи минути. Неко ће можда кукати што има пуно посла, али ви ћете све окренути на шалу. Тако ћете подстицати и себе и колеге.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Мањак енергије надоместите бољим планом.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: Ваша потреба за друштвом биће прилично наглашена, па ћете свако мало излазити. Биће то неформална дружења с вама блиским људима и пријатељима. Нећете имати велика очекивања, али баш та опуштеност можда вам донесе и нову љубав.

КАРИЈЕРА: Како недеља буде пролазила, све ћете више схватати да оне неопипљиве или скривене теме све више добијају на значају. Крајем недеље то ће вам постати толико важно да бисте могли да занемарите стварност. Не заборавите да обавите свој посао.

ЗДРАВЉЕ: Идите тамо где се осећате добро.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Потреба за интимношћу код вас ће ојачати. Зато ће се многи који већ имају партнера радо повлачити у свој дом и ту ће уживати удвоје. Нећете много излазити. За самце то значи више сањарења, а мање дружења и шанси за љубав. Осим ако не изађу.

КАРИЈЕРА: Деловаћете на разним фронтовима, али неће постојати ништа толико снажно да би вас потпуно заокупило. Функционисаћете добро уз пажљиво организоване паузе. Оне су потребне јер сада имате мање снаге него иначе.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Размишљаћете о смислу живота и помало о смрти.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Вероватно ћете се осећати усамљено или као да се цео свет уротио против вас. Примирите се и повуците у тишину и медитацију. Не очекујте баш ништа од оног што тренутно имате. Тако ћете најбоље прегрмети овај захтеван период.

КАРИЈЕРА: Можда ће вам се у први трен учинити да се ваша знања и стручност не вреднују онако како треба. Ипак, у другом делу седмице постајаћете све потребнији онима с којим радите. Не размишљајте превише, једноставно радите.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Боље је веровати него сумњати.

РИБЕ

ЉУБАВ: Повремено ће вам се чинити као да је љубав на некој другој планети. Осећај усамљености и фрустрираности биће благ, али присутан. Најбоље је да потражите веселе људе или занемарите бриге бавећи се оним за шта знате да волите. Већ ће доћи бољи дани.

КАРИЈЕРА: Могуће је да ћете ових дана успоставити или обновити пословне контакте с људима који раде на неком другом континенту. То ће вам свакако донети добробит и проширити хоризонте. Колико год изгледало далеко, биће добро.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Будите суздржанији у реакцијама.

Извор:ехороскоп.нет/ астросудбина.цом и Бесно пиле