Недељни хороскоп од 16. до 23. јуна

Foto: Pixabay

Прочитајте на шта вас у наредној недељи упозоравају звезде…

ОВАН (21.3 – 20.4)

Посао: Овај период није повољан за покретање нових послова јер сте изложени јаком приливу енергије коју ћете тешко контролисати. Последица тога може бити погрешна процена ситуације и брзоплете реакције којима ништа нећете постићи, наротив. Крај недеље наговештава завршетак важних послова, али будите на опрезу јер чак и најсигурнији послови могу да се искомпликују.

Љубав: Нисте сигурни како да се поставите па вам је најлакше да сву одговорност свалите на другу трану. Ако вас савладају страхови, упашћете у озбиљан сукоб с вољеном особом јер нисте у праву. Променљивост расположења може трајно да поремети партнерски однос.

Здравље: Гастритис.

БИК (21.4 – 21.5)

Посао: Стиже вам новчани прилив, али истовремено и непланирани трошкови. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које могу да вас узнемире и уплаше. Не препуштајте се првом утиску, јер заједно с хаосом стиже и право решење због кога ћете, на крају, схватити да је све што се десило било добро за вас.

Љубав: С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити, па није паметно сада уводити промене у односу с партнером, док не видите с чим располажете.

Здравље: Бронхитис.

БЛИЗАНЦИ (22.5 – 21.6)

Посао: Испред вас је јасна слика пута којим морате ићи уколико желите успех. Истовремено, све што започињете осуђено је на блокаду. Неки људи, којима сте веровали, не испуњавају ваша очекивања. Тренутне тешкоће схватите као лекцију која вас учи како да одвојите битно од небитног и поређате сопствене приоритете. Идеје којима се водите нису лоше.

Љубав: Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље: Контролишите крвни притисак.

РАК (22.6 – 22.7)

Посао: Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље, па та дилема може у вама да изазове велике недоумице. Немате много времена за колебање, морате брзо да делујете. Не трошите време на љутњу и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте своју интуицију. Решење се налази испред вас, али ви се упорно држите старе приче и анализирања прошлости.

Љубав: Шта год урадили и како год се поставили, ових дана, ви сте сумњиво лице. У светлу тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може да вас, нехотице, изда.

Здравље: Нервоза.

ЛАВ (23.7 – 22.8)

Посао: Под великим сте притиском јер вас мучи осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Како је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне, али дугорочно могу да буду веома исплативе.

Љубав: Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То од вас изискује доста енергије, која вам и тако недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате, па због тога спустите лопту и одустаните од надмудривања.

Здравље: Несаница.

ДЕВИЦА (23.8 – 22.9)

Посао: Очекујете важну одлуку, али она не стиже. Неки људи су вам нехотице пренели лажне вести. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период, јер ускоро стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ извесно време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље, јер разрешење свега, за сада, није у вашој моћи.

Љубав: Једна фаза ваше љубавне везе пролази и крајње је време да размислите о следећем кораку. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље: Чувајте се повреда.

ВАГА (23.9 – 22.10)

Посао: Води вас велики оптимизам, али, истовремено, осећате се спутано и заробљено. Добра страна таквог аспекта је у томе што ви под притиском сјајно функционишете, па ћете до краја овог периода, без обзира на осећај несхваћености, постићи врхунске резултате у пословима за које мислите да нису важни. То што будете ових дана урадили, у будућности ће се исплатити.

Љубав: Привлачи вас особа с којом се срећете у радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала, јер колико год будете обазриви, ваша тајна ће бити откривена.

Здравље: Алергије.

ШКОРПИЈА (23.10 – 22.11)

Посао: У наредном периоду за вас је најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема, јер свака може да се развије у озбиљан сукоб. Све што вам је на srcу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте боља времена.

Љубав: С вољеном особом будите стрпљиви и не држите се слепо својих ставова, нарочито ако она инсистира на озбиљним темама. Ових дана сте склони преувеличавању свега па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљна свађа, а некима и раскид везе.

Здравље: Проблеми с кожом.

СТРЕЛАЦ (23.11 – 21.12)

Посао: Много тога сте започели, на више страна мање пројекте који вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију, па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили у наредном периоду ће се вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може да буде идеалан потез у овом тренутку.

Љубав: У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени, јер сте љубав прихватили као нешто што се подразумева.

Здравље: Проблеми с ногама.

ЈАРАЦ (22.12 – 20.1)

Посао: Мањи прилив новца можете да потрошите на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда, па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито на послу.

Љубав: Како посао буде јењавао, тако ће се романтично расположење уздизати. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље: Чувајте леђа.

ВОДОЛИЈА (21.1 – 19.2)

Посао: Ово је недеља током које бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавац може да превиди неке детаље, па их касније прескочи и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему.

Љубав: Препуни сте позитивне енергије. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и партнера све више расте. Ако се не будете приземљили односи могу да захладне.

Здравље: Болови у стомаку.

РИБЕ (20.2 – 20.3)

Посао: Под тензијом сте због хаоса који вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су, због ваших несмотрених потеза, у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Љубав: Подршка вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље: Чувајте плућа.