Хороскоп: Жена у овом знаку је прва у свему

Жена рођена у овом знаку Зодијака је толико пута пала и наставила, да је сада јача него икада. 

Она не познаје границе и увек тражи истину. Говоримо о жени која је рођена у знаку Стрелца. 

Она је јака 

Жена која је рођена у овом знаку је особа која може бити прва у свему. Стварно покушава да буде успешна и много улаже у своје знање. Бори се да постигне најбоље резултате у свим областима живота. 

Занимљива је и због тога се стално развија 

Стрелчеви су увек радознали. Овим знаком управља куц́а филозофије, а жена Стрелац тражи истину у свим околностима. Дубоко истражује сваког мушкарца, жену или дете, а њени разговоре могу се односити на све – од религије и политике, до сексуалне оријентације. 

Ништа није ван граница или табуа у њеној потрази за одговорима 

Она је свестрана и заиста шармантна личност. Увек ужива у новим искуствима. Жене Стрелчеви су обично искрене и независне, а ова комбинација је заиста атрактивна. 

Иако јој се понекад јавља жеља да буде сама, она воли да буде у друштву. Мржњу не може да поднесе. 

Њена природна веселост и смисао за хумор играју огромну улогу у односима према људима. Она је отворена, лојална. У љубави, прва жеља јој је да сретнете мушкарца који ће јој се дивити и кога ће моћи да представи пријатељима без имало устручавања. 

Човек њеног живота мора отворено да исказе своју љубав и да је на сваки начин докаже. Да ли је љубоморна? Не много. Ипак, превару неће никада опростити…

Извор: Б92 / Фотографија: илустрација/пиxабаy