ФОТО: У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ “СВЕЧАНО ОТВОРЕН КОМПЛЕКС БАЗЕНА”

Foto: 1 od 5 miliona Bačka Palanka

БАЧКА ПАЛАНКА: Данас, испред зграде Општине свечано је, пресецањем црвене врпце, „отворен комплекс базена у Бачкој Паланци“.

– Лоше и кишовито време било је идеалан изговор за још једно одлагање (које пред сваку сезону купања чујемо од челника локалне власти), али су присутни грађани окупљени испред иницијативе „1 од 5 милиона“ ипак дошли и поручили да се јавно дата обећања и рокови морају поштовати. – Наводи се у саопштењу које је стигло на нашу адресу

– Овај „свечани чин отварања базена“ по киши подсетио нас је и на трагикомично отварање клизалишта крајем марта на 20 степени целзијуса.Базене нисмо пунили водом јер баш данас почиње примена новог ценовника ЈКП Комуналпројект по којем се цена воде и комуналних услуга повећава за 10%, па нам и вода постаје луксуз. Отварању базена присуствовала је и група паса луталица која је свечани чин на моменте прекидала гласним лавежом.

– Црвене врпце на сваком од базена пресекли су наши најмлађи суграђани. Када смо их питали да ли им је било тешко уз осмех су рекли: „Не, то је лако као дечија игра“.

– Управо због наше деце и њихове будућности ником нећемо дозволити да им одузима право да у свом граду тренирају и водене спортове. Имамо право да захтевамо да овај град буде богатији за неке нове осмехе и успехе деце док на грудима носе медаље и доносе нове спортске рекорде у свој град! – Стајало је у саопштењу које је потписала иницијатива 1 од 5 милиона Бачка Паланка.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс