FOTO: U BAČKOJ PALANCI “SVEČANO OTVOREN KOMPLEKS BAZENA”

Foto: 1 od 5 miliona Bačka Palanka

BAČKA PALANKA: Danas, ispred zgrade Opštine svečano je, presecanjem crvene vrpce, “otvoren kompleks bazena u Bačkoj Palanci”.

– Loše i kišovito vreme bilo je idealan izgovor za još jedno odlaganje (koje pred svaku sezonu kupanja čujemo od čelnika lokalne vlasti), ali su prisutni građani okupljeni ispred inicijative “1 od 5 miliona” ipak došli i poručili da se javno data obećanja i rokovi moraju poštovati. – Navodi se u saopštenju koje je stiglo na našu adresu

– Ovaj “svečani čin otvaranja bazena” po kiši podsetio nas je i na tragikomično otvaranje klizališta krajem marta na 20 stepeni celzijusa.Bazene nismo punili vodom jer baš danas počinje primena novog cenovnika JKP Komunalprojekt po kojem se cena vode i komunalnih usluga povećava za 10%, pa nam i voda postaje luksuz. Otvaranju bazena prisustvovala je i grupa pasa lutalica koja je svečani čin na momente prekidala glasnim lavežom.

– Crvene vrpce na svakom od bazena presekli su naši najmlađi sugrađani. Kada smo ih pitali da li im je bilo teško uz osmeh su rekli: “Ne, to je lako kao dečija igra”.

– Upravo zbog naše dece i njihove budućnosti nikom nećemo dozvoliti da im oduzima pravo da u svom gradu treniraju i vodene sportove. Imamo pravo da zahtevamo da ovaj grad bude bogatiji za neke nove osmehe i uspehe dece dok na grudima nose medalje i donose nove sportske rekorde u svoj grad! – Stajalo je u saopštenju koje je potpisala inicijativa 1 od 5 miliona Bačka Palanka.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.