NECTAR OTVORIO VRATA SVOJE FABRIKE DECI

OD PORODICE ZA PORODICU

0
462

U petak, 31. maja kompanija Nectar je kao porodična kompanija koja neguje prave vrednosti, povodom Međunarodnog dana porodice, organizovala “Dan otvorenih vrata” kompanije, u krugu svoje fabrike u Bačkoj Palanci. Nectar je posetilo više od 400 mališana iz vrtića, kao i deca zaposlenih i iz prve ruke su saznali kako se prerađuje voće i prave voćni sokovi.

Pod stručnim vođstvom tehnologa deca su bila u prilici da vide kako se odvija proces prerade jagoda, skladištenje poluproizvoda iz voća i pripremaju i pune 100% Kids voćni sokovi namenjeni baš njima. Nakon toga su uživali u animaciji i zabavi organizovanoj specijalno za njih.

Foto: BPinfo.rs

“Ponosno ističemo da je Nectar domaća, porodična kompanija. Zahvaljujući negovanju porodičnih vrednosti Nectar je postigao veliki uspeh u svojih dvadeset godina poslovanja. Danas smo sa velikim zadovoljstvom otvorili vrata svoje fabrike za sve posetioce i sa preko 400 mališana proslavili Međunarodni dan porodice sa željom da deci približimo prirodu, pokažemo kako se bira i prerađuje najkvalitetnije voće i utičemo na zdrave navike u ishrani a u planu nam je da ovo postane tradicionalno i festivalski Nectar dan svake godine”, izjavila je Mina Tadić, direktorka korporativnih komunikacija Nectar grupe.

Svi zaposleni kompanije Nectar i mališani koji su danas došli u fabriku doneli su sa sobom igračke koje će, zajedno sa proizvodima koje je Nectar pripremio, biti nakon događaja, poklonjene onima kojima su najpotrebnije – deci Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu i deci štićenicima Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.