ФОТО: ПОЧЕО 1. ГОЛМАНСКИ КАМП БАЧКА ПАЛАНКА 2018.

1. Golmanski kamp - Bačka Palanka 2018.

Данас је и званично почео 1. ГОЛМАНСКИ КАМП БАЧКА ПАЛАНКА 2018. где се окупило 11 дечака из наше земље и региона и три тренера који ће у ова четири дана одрадити 6 тренинга на теренима Старог Града и СРЦ „ТИКВАРА“.

Дечаци су се данас окупили у Хотелу Олимп Централ где ће бити смештени у наредна четири дана. После краћег састанка и упознавања као и заједничког ручка, дечаци су одрадили и први заједнички тренинг.

Тренер Дејан Саматовић и његови сарадници, тренери Владан Вучковић и Иван Белец озбиљно су схватили свој посао и максимално предано и одговорно су приступили свом послу, где се могло видети задовољство и срећа на лицу свих учесника кампа јер је атмосфера међу дечацима и тренерима феноменална и све протичне онако како се само пожелети може.

Школа голмана „СД“ максимално је учинила све да се свако дете осећа сигурно и задовољно. Обезбеђени су максимални услови за рад и сам боравак у хотелу Олимп Централ и са те стране према речима организатора, велику захвалност дугују Дарку Радовићу власнику хотела Олимп Централ који је максимално изашао у сусрет организатори и допринео да сви учесници кампа уживају у боравку у нашем граду.

Према речима организатора, медијска подршка је врло значајна и с те стране велику захвалност дугујемо уреднику портала БПинфо.рс

Кад се све сабере, ово је 1. камп који је после неколико деценија организован у нашем граду и сте стране смо апсолутно задовољни јер желимо да покажемо да се добром вољом и великим ентузијазмом може све организовати, деци омогућити правилан развој и едуковање у спорту којим се баве. – наводи Саматовић Дејан, организатор кампа.

Лако је критиковати и тражити замерке, треба засукати рукаве и почети радити јер се само радом види резултат. Нама је посебно драго што је свако дете које је дошло у наш камп одушевљено и задовољно иако смо тек један дан заједно на окупу. Већ сад се спомиње и организовање ГОЛМАНСКОГ КАМПА 2019. што нас чини сретним и задовољним -поручује Саматовић Дејан организарор 1 ГОЛМАНСКОГ КАМПА 2018.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс / Фото: Радослав Рацков