ВИДЕО: Убедљив пораз Бачке у Кули! Спартак – Бачка 3:0 (1:0)

Фудбалери Бачке јуче су гостовали у Кули у оквиру 17. кола Суперлиге Србије и доживели убедљив пораз од екипе Спартака резултатом 3-0.

Анализирајући утакмицу на основу статистичких података моźемо слободно рећи да екипа која нешутне лопту у оквир гола у току 90. минута не може ни да се нада постизању погодка.

Елем, примљена три гола у мрежи Плавих јасно говоре да је Спартак био боља екипа од екипе Бачке, Д је више желео победу и на крају дошао до ње лакше него што се очекивало. Кад не можеш да шутнеш лопту на противнички гол можеш у свој. Пантић је аутоголом начео мрежу своје екипе. Спартак је у досадашњих 16 одиграних кола постигао свега 10 голова, а данас три за 90 минута.

Да ли је то лоша одбрана екипе Бачке?

Сумирајућу ову утакмицу данас, јасно је да је утакмица одиграна јако слабо јер кад нешутнеш лопту на гол противника, а с друге стране примиш три гола ниси ни бод заслужио.

Ђорђевић Драган је наследио Дејана Челара и логично је све да се промене из корена не могу очекивати, али оно што је још уочљивије јесте да се очигледно ништа променило у игри екипе није.

Да ли се све решава променом тренера?

Наравно да не. Играчи морају да схвате да морају више да раде за екипу, да тимска игра мора бити изнад личног учинка. Бачка мора да мења нешто из корена уколико не жели да се опет грчевито бори за опстанак у Суперлиги Србије. Иде зимска пауза, прелазни рок се ближи, а на људима из руководства клуба је да већ сад размишљају о прелазном року и појачају играчки кадар. Још пет кола је до зимске паузе а Бачка у те четири утакмице игра са Напретком, Чукаричким, Војводином и Радником где јој је сваки бод злата вредан.

Може ли Бачка до Плаy офф-а што је био и очигледно остао циљ Управе остаје да се види, или ће се Плави и трећу сезону за редом борити за опстанак у Суперлиги Србије.

Аутор: БПинфо.рс