Veliki ljubavni horoskop za mart 2019.

0
203

Mesec mart 2019. će doneti previranja i bespotrebno rasipanje energije. Ovo naročito mogu da osete vatreni znaci. Kada je u pitanju ljubav i strast, poslednja dekada će staviti mnoge na iskušenja. Sva je prilika, mart će biti mesec neplaniranih avantura.

Ovan

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Jupiterom na početku meseca donosi vam srećne okolnosti i pruža vam mogućnost da vaš odnos sa partnerom poboljšate onoliko koliko poželeti možete. Pružiće vam se prilika da otputujete na vikend koji ćete provesti u intimnoj atmosferi i posvetite vreme samo jedno drugom. Zajednički planovi će početi da vam se ostvaruju. Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi u vaš znak 6. marta. Doneće vam uzbudljive trenutke sa voljenom osobom pune strasti. Otkrićete koliko ste potrebni svom partneru i umećete da uzvratite na lep način. 13. marta venera će praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do zahlađenja u vašem odnosu. Bićete tvrdoglavi.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se već na početku meseca i ubrzo ćete otkriti da se i vi dopadate osobi u koju ste zaljubljeni. U početku ćete nekoliko puta izaći zajedno i delovaće vam da je vaša simpatija stidljiva ali će se već sredinom meseca između vas dvoje razbuktati strasti. Bićete prijatno iznenađeni i u početku ispunjeni zadovoljstvom. U trećoj dekadi marta ćete shvatiti da je osoba sa kojom ste započeli vezu previše strastvena i pomalo ljubomorna, što će dalji tok vaše veze dovesti u pitanje. Stariji Ovnovi će uploviti u burnu avanturu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. Poželećete da to bude više od avanture ali ćete ubrzo shvatiti da je vaša ljubav prilično zahtevna i neće vam biti lako da ostanete u vezi.

Bik

Ako ste u vezi:

Na početku marta Venera i Merkur će praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i partnerstva. Doneće vam više zabave, lepih trenutaka, razmenu nežnosti i osećanja u odnosima sa partnerom, što će vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Bićete zainteresovani da se više družite i viđate sa zajedničkim prijateljima. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće 11. marta trigon sa Uranom. Uspećete da nađete pravo rešenje za teškoće koje već duže vreme ometaju vaš odnos sa voljenom osobom. Uvidećete da su u pitanju samo lakši nesporazumi. Mars će ući u znak Jarca 17. marta i omogućiće vam da sa više motivacije prionete na ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Bićete nemirni i skloni nestalnom ponašanju. Šansu da uđete u emotivnu vezu sa osbom koja vam se dopada ćete zbog toga propustiti. Ući ćete u tajnu vezu sa osobom koja će vas više zanimati kao neko s kim možete imati dobru avanturu i dobar seks nego što ćete biti zainteresovani za nešto ozbiljno. 20. marta će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem i upoznaćete nekog ko će vas zainteresovati za ozbiljnu vezu. Moraćete ozbiljno da se potrudite oko te osobe. Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući i sa kojom će imati mnogo zajedničkih interesovanja. Očekuju vas izlasci i prijatni razgovori. Imaćete utisak da ćete lako započeti emotivnu vezu ali će se to odužiti.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Na početku marta moguće su nesuglasice i prepirka sa partnerom koja će biti izazvana kvadratom Merkura sa Marsom. Nećete moći da se složite oko zajedničkih planova. Srećom, bićete otvoreni na kompromis i imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Neophodno je da se pozabavite nečim što već duže vreme odlažete u vašoj emotivnoj vezi. U drugoj polovini marta ćete se više družiti sa zajedničkim prijateljima i imaćete više inicijative za izlaske i zabavu. Voljenu osobu ćete iznenaditi nečim što joj prija, kao što je poklon, zajedničko putovanje ili izlazak na mesto koje najviše voli da posećuje. Potrebno je da obratite posebnu pažnju na detalje koji su važni da bi vaša veza bila skladna i stabilna.

Ako ste slobodni:

Može vam se dogoditi da se zaljubite na samom početku marta kada Venera bude pravila trigon sa Jupiterom. Biće to osoba koju poznajete iz zajedničkog društva, a sa kojom ste ranije bili u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete nove zajedničke teme i doživeti jedno drugo privlačnim. Poželećete da uđete u vezu sa tom osobom, ali će se već u trećoj dekadi marta pokazati da niste jedno za drugo. Bez obzira na to, imaćete burnu avanturu koju će remetiti ljubomora. Stariji Blizanci će trebati dobro da razmisle da li im više odgovara da ostanu i dalje slobodni i da ulaze u kratke avanture ili da poklone poverenje i svoje srce osobi koja će se truditi da im se dopadne. To bi mogao da bude komplikovan odnos.

 

Rak

Ako ste u vezi:

Predložite voljenoj osobi zajedničke aktivnosti koje bi vam ispunile vreme i koje mogu ubrzati ostvarenje zajedničkih planova i ciljeva. Očekuje vas više stabilnosti u vezi jer ćete više vremena posvetiti onim aktivnostima koje su vas privukle jedno drugom. U drugoj dekadi marta ćete imati mogućnost za zajedničko putovanje na kom ćete uživati. 17. marta Mars ulazi u znak Jarca i vaše polje braka i partnerstva. Osećaćete motivaciju da pružite više podrške voljenoj osobi, unećete dinamiku u vaš odnos i više strasti, što će vam oboma prijati. Sam kraj marta vam donosi nesuglasice prouzrokovane kvadratom Sunca i Saturna. Nećete moći da se složite oko jednog važnog zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni:

Trigon Venera sa Jupiterom na početku marta vam donosi susret i poznanstvo sa osobom koja dolazi iz inostranstva, a koju možete da upoznate na putovanju ili preko daljeg rođaka na jednoj zabavi. Svidećete se jedno drugom na prvi pogled i imaćete nekoliko lepih i uzbudljivih dana zajedno. Kasnije ćete uvideti da je moguće da održavate vezu na daljinu ali to neće biti nešto čime ćete biti zadovoljni. Vi ćete želeti više od toga ali vaša simpatija neće biti dovoljno zainteresovana. Nešto stariji Rakovi će se zbližiti sa osobom koju duže vreme viđaju na istim mestima i u društvu jednog svog poznanika. Otkriće mnogo zajedničkih interesovanja. U trećoj dekati marta ući će u emotivnu vezu i biće ispunjeni zadovoljstvom.

Lav

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini marta vaš partner i vi ćete se posvetiti sređivanju i ulepšavanju zajedničkog životnog prostora. U tome će vas podsticati skladan aspekt Venere sa Jupiterom. Osećaćete potrebu da više vremena provodite u svom domu okruženi članovima svoje porodice. To će se pozitivno odraziti i na vaše odnose sa voljenom osobom. U periodu od 11. do 13. marta Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, što će dovesti do zahlađenja u odnosima sa partnerom. Zauzećete različite stavove u vezi zajedničkih izlazaka, putovanja i planova. U drugoj polovini meseca će to zahlađenje da traje i dalje jer ćete oboje biti nezadovoljni vašom vezom.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Venerom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je drugačije od većine ljudi koje poznajete. Biće obrazovana, informisana, otvorena na razgovore i razmenu mišljenja, a uz sve to i vrlo ljubazna i simpatična. Svideće vam se na prvi pogled. Počećete češće da se viđate i da razgovarate o zajedničkim temama. Biće vam iz svega jasno da je to osoba koja je ambiciozna i karijerista, što će vam otežavati da je pridobijete na emotivnom polju. Nešto stariji Lavovi će više nego obično izlaziti kako bi upoznali nekoga novog. Čak i ako spustite svoje kriterijume, teško će vam biti da upoznate nekoga ko bi vas dovoljno privukao i zainteresovao za emotivnu vezu.

Devica

Ako ste u vezi:

Vaši odnosi sa voljenom osobom će biti ispunjeni skladom i razumevanjem u prvoj dekadi marta. Više vremena ćete provoditi zajedno i jedno drugome ćete pružati iskrene emocije i podršku. Prijaće vam da izlazite na mesta koja vam se dopadaju, posebno na mesta za zabavu. Bićete raspoloženi da provedete jedan vikend u prirodi, što će vam prijati. Jupiter koji vlada vašim poljem braka i ljubavi će 9. marta krenuti retrogradno, što će vas usmeriti da više pažnje posvetite onome što duže vreme želite da poboljšate u vašoj emotivnoj vezi. Trigon Sunca sa Jupiterom će uticati pozitivno na vašu komunikaciju sa partnerom i jedno drugome ćete izložiti nove preloge i ideje o zajedničkim ciljevima.

Ako ste slobodni:

Želite da započnete ozbiljnu vezu na duže staze. Tragaćete za nekim ko vam deluje pouzdano u tom pogledu. Više će vam prijati neko ko je zabavan nego samo ozbiljan i praktičan. Vi sami ste dovoljno praktični ali vam treba neko ko će umeti da vas nasmeje i oraspoloži. Šanse da upoznate nekoga sličnog imaćete 17. marta kada Mars bude ušao u znak Jarca. U početku ćete osećati jaku fizičku privlačnost. Situacija se neće odvijati ka ozbiljnoj vezi nego više ka avanturi. Nešto starije Device će naći sagovornika i osobu koja će sa njima deliti zajednička interesovanja. To je neko ko se nalazi u vašem susedstvu. Nakon svega nekoliko izlazaka započećete razgovor o emocijama i do kraja meseca ćete ući u vezu.

Vaga

Ako ste u vezi:

Pokazaćete voljenoj osobi koliko cenite neke njene osobine i koliko vam znači što vam u nekim trenucima pomaže da bolje shvatite sebe. Vaš partner će sa radošću prihvatiti vaše znake pažnje.Ulazak Venere u znak Ovna i vaše polje braka 7. marta dovešće do napetosti. Voljena osoba će se osećati nesigurno i biće potrebno više pažnje i podrške sa vaše strane. Kvadrat Venere sa Saturnom i Plutonom ukazaće vam šta je neophodno da menjate i popravljate u vezi vašeg zajedničkog života i unutar doma i porodice. Merkur kreće retrogradno 23. marta i naglašava neophodnost da sa parnerom rešavate nesuglasice i ono što vam pravi teškoće u vezi kroz razgovore i međusobno prilagođavanje.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko ko vam iz prikrajka signalizira da mu se dopadate. Jedan vaš poznanik će vam objasniti da se radi o nekom ko je duže vreme zaljubljen u vas ali nema dovoljno hrabrosti da vam priđe. Pokazaćete da ste otvoreni da se upoznate i već 4. marta kada Merkur bude pravi konjunkciju sa Venerom doći će do upozavanja. Nakon toga ćete početi da zajedno izlazite i osećaćete obostranu privlačnost. Bez obzira na to, nešto će vas odbijati da započnete vezu. Starije Vage će osećatio potrebu da budu slobodne, da se druže i izlaze. Sredinom meseca upoznaćete osobu sa kojom ćete ući u prolaznu avanturu, a koja će na vas ostaviti snažan utisak. Poželećete više od avanture i potrudićete se da to dobijete.

Škorpija

Ako ste u vezi:

Voljenoj osobi ćete pružati iskrene emocije i umećete da unesete više radosti, smeha i zabave u vašu emotivnu vezu. Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom 4. marta i pokrenuće vas da više izlazite sa partnerom na mesta za zabavu kao što su bioskop, pozorište i restorani. Posećivaćete više nego obično koncerte i umetničke manifestacije. U drugoj polovini marta će Venera koja vlada vašim poljem ljubavi i braka praviti izazovne aspekte sa Saturnom i Plutonom. Nailazićete na nesuglasice i suprotstavljena mišljenja i stavove sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko međusobnih predloga i zajedničkih planova. Jedno drugome ćete nametati sopstvena rešenja. Izbegavajte svađu.

Ako ste slobodni:

Početkom marta ćete se zaljubiti u nekoga ko će vam se na prvi pogled dopasti. To je osoba lepe spoljašnjosti i dubokih osećanja kojima će vas osvojiti. U početku će vam delovati da postoje šanse da zavedete vašu simpatiju i da se između vas probude osećanja ali ćete već u drugoj polovini marta shvatiti da je ona previše osetljiva emotivno. Između vas će doći do buđenja strasti ali će to ubrzo zameniti ljubomora i preterana očekivanja. Na sreću, šansa da uđete u vezu postoji. Stariji Škorpioni će tražiti način da se približe nekome ko duže vreme zaokupljanjihovu pažnju ali će otkriti da je ta osoba teško pristupačna. Vaša upornost vam neće dati da odustanete ali ovog puta ćete naići na tvrd orah. Uspeh nije siguran.

Strelac

Ako ste u vezi:

Početak marta vam donosi prepirke i nesuglasice sa partnerom u vezi sitnica oko kojih ne možete da se usaglasite, a koje se gomilaju. Vreme je da ih počnete rešavati kako vam ne bi unele pometnju i stvarale pojačanu napetost u vezi. Potrebno vam je više zabave. Sa ulaskom Merkura u znak Ovna imaćete više ideja za izlaske i zajednička zadovoljstva. U drugoj polovini marta će biti potrebno da više pažnje posvetite zajedničkim planovima i da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Merkur će krenuti retrogradno 23. marta, pa će vam biti važno da porazgovarate o onome što već duže vreme ometa sklad između vas dvoje. Potrebno vam je više komunikacije, bliskosti i poverenja u odnosima sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Početkom marta Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom, što će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je komunikativna, zabavna i inteligentna, čime će vas najviše privući. Sastajaćete se u istom društvu i često ćete izlaziti zajedno. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Saznaćete da je vaša simpatije tek izašla iz duže veze i da još uvek pati za bivšim partnerom. To će otežavati da vas dvoje započnete novu vezu. Potrebno vam je strpljenje. Nešto stariji Strelci biće ispunjeni optimizmom i širiće radost i sreću. To će vam doneti susret sa osobom sa kojom ćete početi da se viđate i izlazite. Biće vam jasno da ste stvoreni jedno za drugo. Ubrzo ćete ući u vezu i uživaćete.

Jarac

Ako ste u vezi:

Potrudite se da ispunite obećanje koje ste dali voljenoj osobi u vezi renoviranja kućnih aparata i ulepšavanja vašeg zajedničkog doma. Obećali ste i da ćete izaći sa zajedničkim prijateljima na jednu zabavu ili priredbu ali to stalno odlažete pod izgovorom da ste zauzeti poslom. Krajnje je vreme da se aktivirate i posvetite više pažnje svom partneru. Venera će praviti kvadrat sa Saturnom sredinom meseca, što će dovesti do zahlađenja u vašoj emotivnoj vezi i do nesuglasica u okviru porodice. Neophodno je da se prihvatite ozbiljno svojih obaveza u porodičnom životu. To će od vas zahtevati više napora i dosta prilagođavanja ali će na kraju marta dovesti do poboljšanja odnosa sa najbližim osobama.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada i koju često viđate na mestima na koja izlazite će vam pružiti šansu da joj priđete i zainteresujete je za vas. Imajte u vidu da se radi o zahtevnoj osobi sa visokim kriterijumima kada su emotivne veze u pitanju i da će vas staviti na probu. To će učiniti tako da ne primetite da vas isprobava. Ponašaće se ležerno. Ukoliko želite da se dokažete i započnete novu emotivnu vezu, stavite ovaj odnos na vrh svih vaših prioriteta. Samo tako ćete uspeti. Nešto stariji Jarčevi će biti privučeni jednom osobom koju će upoznati na poslovnom sastanku. Biće vam jasno da je otvorena da vas bolje upozna privatno. Biće vam teško da se uskladite oko obaveza. Budite uporni i strpljivi.

Vodolija

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca koje vlada vašim poljem ljubavi i braka sa Neptunom na početku marta doneće vam jasne uvide u to šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao voljenim i podržanim sa vaše strane. Potrudićete se da to pružite, što će vašem partneru prijati i uzvratiće vam prijatnim iznenađenjem. To će vam omogućiti bolji sklad u vezi i više radosti. Oko sredine marta će Sunce praviti sekstil sa Plutonom i trigon sa Jupiterom, što će vas činiti prilagodljivim u odnosu na potrebe voljene osobe i optimistički raspoloženim u svemu gde se zajedno budete angažovali. Više ćete izlaziti i imaćete vremena za zabavu. Krajem meseca su moguće prolazne nesuglasice jer ćete jedno drugome nametati dominaciju.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi marta Merkur pravi konjunkciju sa Venerom što vam donosi poznanstvo sa osobom koja je po nečem drugačije od većine drugih koje poznajete. Prepoznaćete u njoj nešto blisko vama. Na prvom mestu originalnost i ideje koje su ispred svog vremena. S jedne strane ćete imati otvorene razgovore o raznim temama i dobro ćete se razumeti, dok će vam s druge strane biti teško da probudite dublje emocije. Još je rano da razmišljate o vezi. Budite strpljivi. Nešto starije Vodolije imaće kratku ali uzbudljivu avanturu. Sve će se odigrati brzo na jednoj zabavi. Nakon toga ćete se videti još nekoliko puta. Saznaćete da je osoba iz drugog mesta, da je zauzeta i da se vraća. Neće želeti dalji kontakt.

Ribe

Ako ste u vezi:

Prolazne nesuglasice sa voljenom osobom imaćete na samom početku marta zbog kvadrata Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Marsom. Biće potrebno da nađete način da se dogovorite oko toga šta vam je neophodno u vezi jer je postalo monotono zbog čega ste oboje napeti. Nepohodne su vam promene i nešto novo što će vas pokrenuti na akciju. Merkur će 13. marta praviti kvadrat sa Saturnom što je pojačati zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Biće vam potrebno da prihvatite više odgovornosti u vašoj vezi i da izbegavate da se ponašate svojeglavo. 23. marta će Merkur krenuti retrogradno i to je znak da je potrebno da počnete da rešavate zaostale nesuglasice kako biste poboljšali vezu.

Ako ste slobodni:

Počećete razočarani da verujete kako više nema romantičnih osoba ali će vas velikom brzinom razuveriti neko koga ćete odmah prepoznati kao srodnu dušu. Najzad će vam se nakom mnogo vremena pružiti prilika da sa nekim uživate u romantičnim izlascima na mesta koja volite da posećujete. To su pozorišta, restorani, umetničke izložbe i koncerti. Na prvi pogled će vam sve delovati gotovo idealno. Ipak, pripazite i prvo dobro upoznajete potencijalnog partnera. Ne žurite. Nešto starije Ribe će nakon mnogo truda uspeti da privuku pažnju osobe u koju su zaljubljene već više meseci. Otkrićete da ste kao i obično idealizovali tu osobu. Sada će biti neophodno da prihvatite realnost i odlučite da li još uvek želite vezu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.