U Bačkoj Palanci deca pecala za Dušicu

195
Foto: Dnevnik

BAČKA PALANKA: Po tradiciji i ove godine Udruženje sportskih ribolovaca „Šaran” u Bačkoj Palanci organizovalo je školu pecanja za decu, a pohađalo je 42 mališana.

Prvi deo škole završen je proteklog vikenda i to takmičenjem na kome je učestovalo 29 polaznika.

Deca su na obali zalivnog jezera „Tikvara” pecala dva sata i pokazala šta su naučila u prvom „polugodištu”, jer škola se nastavlja od 1. septembra.

Organizatori kažu da bi na takmičenju učestvovalo i više dece da nisu na školskom raspusti i na odmoru sa roditeljima.

Udruženje „Šaran” je uplatilo svojih 47.000 dinara na račun mlade sugrađanke Dušice Papić, a u okviru Fondacije „Budi human”
Prvo mesto, a bodovao se samo broj upecanih riba, osvojio je Jovan Medarević koji je za upecao 55 ribica, na drugom mestu je Stefan Bocelj sa ulovom od ravno 50, a na tećem Filip Prel sa 46 upecanih riba. Oni su dobli i medalje, a svi polaznici škole i diplome.U realizaciji škole i takmičenja pomogli su opštinska Komisija za sport i nekoliko privatnih prodavnica, a interesantno je da niko od upisane dece nije odustao od ove škole.

Organizatori sa ponosom naglašavaju da je ovo takmičenje imalo slogan „Pecamo za Dušicu”. Udruženje „Šaran” je od svojih sredstava uplatilo ukupno 47.000 dinara na račun mlade sugrađanke Dušice Papić, a u okviru Fondacije „Budi human”. Tačnije, Udruženje je uplatilo 30.000 dinara sopstvenih sredstava, a 17.000 dinara je skupljeno u kutiju tokom takmičenja kao dobrovoljni prilog roditelja dece koja su se takmičila u pecanju.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.