Тротоар у главној улици у Бачкој Паланци је у веома лошем стању (ВИДЕО)

БАЧКА ПАЛАНКА: Последњих дана, нашој редакцији јавља се све већи број грађана незадовољних стањем тротоара у главној улици у Бачкој Паланци.


Посебне притужбе грађани су имали за део тротоара од Шафарикове улице до Жарка Зрењанина, тачније део око пијаце где грађани морају пажљиво да се крећу поготово сад кад иду хладнији дани.

Евидентно је, и да је, од Техничке школе „9. мај“ па до раскрснице са улицом Жарка Зрењанина бехатон у лошем стању, постоји велики број рупа које осим што руже центар града, представљају и тешкоће за све оне који возе бебе у колицима, а поготово особама са инвалидитетом.

Како сазнајемо из Општине Бачка Паланка, пројекат реконструкције главне улице од Шафарикове до Жарка Зрењанина је завршен, а у току је израда још једног пројекта којим ће бити обухваћена комплетна реконструкција дела главне улице од Жарка Зрењанина према техничкој школи 9 мај, тачније пешачка зона. Ипак, како су нам рекли епидемија корона вируса пореметила је планове, променила и приоритете те се и са реализацијом ових пројеката касни.