Тркама у Бачкој Тополи завршена овогодишња мото – крос сезона у Србији

ВОЗАЧИМА БАП РАЦИНГ ТЕАМА СЕДАМ ПЕХАРА

У Бачкој Тополи су минуле недеље одржане завршне овогодишње мото – крос трке, које су се бодовале за шампионат Србије. На овим тркама међу осталима, учествовали су и такмичари бачкопаланачког БАП Рацинг теама.

Једанаест такмичара бачкопаланачког клуба наступило је на тркама у Бачкој Тополи, а освојили су једно прво, два друга и три трећа места. Награђени су пехарима у појединачној, а пехар им је припао и у екипној конкуренцији. Највећи успех и овај пут остварили су возачи популарних „квадова“, Сва три пехара у овој трци, отишла су у руке возача овог веома успешног бачкопаланачког клуба.

У класи МX – 2 јуниор, Војиславу Црњанском припало је треће место Два представника имао је БАП Рацинг теам у класи МX – 65. – Данила Црњанског и Стефана Менчика. Црњански је заузео пето, а Менчик седмо место. Пето место припало је Стефану Раданову у класи МX – 1. Друго место освојио је Бранко Раданов у класи МX – С, а његов клупски друг Пантелија Вукобратов у истој класи био је трећи. Прво, друго и треће место, припало је возачима БАП Рацинг теама, класи МX АТВ. Наиме, први је био Здравко Црњански, други Димитрије Мита Бјелош, а трећи Оливер Фекете.

Сезону смо завршили, баш онако како смо је и почели – успешно – каже Здравко Црњански возач и председник БАП Рацинг теама.

У нашој четвртој сезона, показали смо свима да имамо сјајне појединце који још боље тимски функционишу. Ово је била наша најуспешнија сезона до сада. Морам да напоменем, да наши такмичари из године у годину, бележе све боље резултате, па смо захваљујући њима водећи клуб у Србији у мото – кросу. Захвалио бих се онима који су нас подржали и материјално помогли, у сада већ протеклој сезони. Настојали смо и надам се успели, да им се на прави начин одужимо. Жао нам је што се на тркама у одржаним у Бачкој Тополи, у првој вожњи повредио наш такмичар Влатко Проводовски. Желимо му што скорији излазак из болнице и што бржи опоравак.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Пише: М.Ђ.Кременовић