Tarkett jedan od izvođača na izgradnji Pupinove palate u Novom Sadu

344

Otvaranje Pupinove palate u Novom Sadu u martu 2019. – Continental već najavio useljenje

Pupinova palata, jedan od trenutno najpoželjnijih poslovno-stambenih kompleksa u Novom Sadu, postaće sedište kompanije Continental tokom 2019. godine, saznaje eKapija.

Pupinova palata koju gradi Galens Invest, osim Continentala u sklopu tog poslovno-stambenog kompleksa u samom centru Novog Sada nalaziće se i drugi sadržaji.

Iz Galensa za naš portal kažu da je završetak radova Pupinove palate predviđeno za mart 2019. godine. Kako kažu, trenutno su u toku grubi građevinski radovi. Većinu poslova izvodi operativa firme Galens. Planirana oprema koja se ugrađuje je premium kvaliteta renomiranih kompanija kao što je Porcelanosa, Schuco, Tarket, Aling i ostali.

Oni potvrđuju i da će kompanija Continental zauzeti većinu poslovnih prostora Pupinove palate, u kojima će se nalaziti kancelarije za više od 500 inženjera.

Osim poslovnog, Pupinova palata imaće i stambeni deo. Raspoređen u tri lamele, stambeni deo ukupne površine oko 12.500 m2, predviđa okvirno 165 projektovanih stambenih jedinica, različitih struktura i površina od 30 m2 pa do više od 250 m2, u zavisnosti od potreba kupaca.

– Većina stanova je prodata i interesovanje je veliko zbog specifične i neponovljive lokacije, i zbog same činjenice da kompleks sadrži tri podzemna nivoa garaža ispod cele površine parcele – dodaju u Galensu.

Podsetimo, poslovno-stambeni kompleks Pupinova palata nalazi se u samom centru Novog Sada, na jednoj od najlepših i najatraktivnijih lokacija u gradu. Oivičena Bulevarom Mihajla Pupina sa istočne strane, Ulicom Narodnih heroja, Železničkom ulicom i Trgom mladenaca sa zapadne, Pupinova palata svojim jugoistočnim delom izlazi na Trg Galerija i Ulicu Vase Stajića.

Građevinsku dozvolu za izgradnju Pupinove palate Galens je dobio u septembru 2016. godine.

Projekat se realizuje putem projektnog finansiranja Unicredit banke.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Izvor: eKapija / Foto: eKapija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.