Slavne žene bacaju oko na mlađe jer oni njihovih godina traže mlade ljubavnice?

0
339

Za slavne zvezde poput televizijske voditeljke Karolin Flak ili glumice Kejt Bekinsejl nadimak „žene pume“ predstavlja nešto čime se javno ponose.

Naime, „žene pume“ su one žene koje su u vezi s mlađim muškarcima, mlađima čak i do dvadesetak i više godina, a tom se društvenom pojavom pozabavila i nauka.

Naime, istraživanja pokazuju kako taj fenomen dokazuje kako starije žene imaju potrebu da budu s mlađim muškarcima jer oni njihovih godina traže mlađe ljubavnice.

Pokazalo se i kako žene u starijem dobu tvrde kako su mlađi partneri entuzijastičniji i pažljiviji, dok muškarci iz njihove generacije su sumnjičavi i osuđuju žene koje su pune samopouzdanja u krevetu.

Doktorla Milain Alarie s Nacionalnog instituta za naučna istraživanja u Montrealu, intervjuisala je 55 „žena puma“ u dobu između 30 i 60 godina i otkrila kako mlađi muškarci preferiraju zrele i pouzdane partnerke nakon što su imali neprijatna iskustva sa ženama svojih godina, piše Dejli mejl.

„Žene opisuju mlađe muškarce kao više posvećene njihovim željama i tvrde kako ulažu više energije u to da bi se one osećale zadovoljne same sa sobom. Tek nekoliko žena je pričalo o muškarcima svojih godina kao da ih doživljavaju na jednakom nivou kao i sebe i ističu da oni mogu da ih zadovolje u krevetu.“

Više od dve trećine ispitanih žena starijih od 40 godina smatra kako muškarci u 20-im i 30-im maštaju o starijim ženama.

Fenomen „žena puma“ u porastu je poslednjih nekoliko godina, a uz 39-godišnju Karolin Flak koja je u vezi s 24-godišnjim trenerom Bredlijem Simonsom i 45-godišnja Kejt Bekinsejl koja je u vezi s 20 godina mlađim komičarem Petom Dejivdsonom, predvode ga manekenke Naomi Kampbel i Hajdi Klum, glumice Sijena Miler i Monika Beluči kao i mnoge druge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.