Protest prosvetara u centru Bačke Palanke (VIDEO)

0
310

BAČKA PALANKA: U petak (26.11.), u centru Bačke Palanke, u ulici Kralja Petra Prvog, nadomak srednje Tehničke škole „9. maj“, održan je protest i jednočasovni štrajk prosvetnih radnika, članova Sindikata prosvetnih radnika iz Bačke Palanke. 


Ovom skupu prisustvovalo je oko stotinu učesnika. Bili su tu članovi Sindikata prosvetnih radnika iz Bačke Palanke, kao i članovi sindikata iz Gornjeg Milanovca, Sremske Mitrovice, Čačka i drugih gradova, koji su došli da podrže kolegu Bojana Kozomoru.

Da podsetimo, profesor fizičkog vaspitanja u TŠ „9. maj“, proglašen je za tehnološki višak, uprkos što je nakon bodovanja bio predposlednji na rang listi, a prema njegovim rečima, tehnološki višak je trebao da bude poslednji sa rang liste.

Kozomora ni članovi sindikata još uvek nisu dobili nikakav odgovor od direktorke škole, Snežane Ivelja, koju smo i mi kontaktirali prethodni put kada smo je zamolili da da svoj komenatar, međutim odbila je. Poštujući obe strane ovog slučaja, opet smo je kontaktirali neposredno pred početak protesta, ali nakon kratkog predstavljanja novinarke portala BAP VESTI, direktorka Snežana Ivelja je ubrzo prekinula vezu, bez ikakve naznake da će uslediti kraj razgovora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.