POKRAJINSKA VLADA OBEZBEDILA 190 MILIONA DINARA ZA PROJEKTE U BAČKOJ PALANCI

190 MILIONA DINARA ZA PROJEKTE U BAČKOJ PALANCI!

168

U utorak, 19. februara 2019. godine, predsednik opštine Branislav Šušnica potpisao je dva ugovora o prenosu sredstava po javnom konkursu vredna 190 miliona dinara, koje je obezbedila Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine.

Predmet Ugovora o prenosu sredstava po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti razvoja sporta je prenos sredstava Opštini Bačka Palanka za finansiranje projekta „Izgradnja sportske hale u Despotovu“, u iznosu 116 miliona dinara.

Drugi ugovor koji je potpisan odnosi se na oblast vodosnabdevanja i zaštite voda, a preneta sredstava Opštini, u iznosu od 74 miliona dinara, služiće za finansiranje projekta „Izgradnja fekalne kanalizacije sa fekalnim crpnim stanicama u naselju Obrovac“.

Opština Bačka Palanka je jedna od mnogobrojnih lokalnih samouprava na teritoriji AP Vojvodine čijim predstavnicima je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio ugovore. On je ovom prilikom istakao da se u Vojvodini pokrenuo novi veliki investicioni ciklus i da će se zajedno sa lokalnim samoupravama raditi na realizaciji projekata.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/backapalankainfo

Autor: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.