POBEDE BRANKA RADANOVA I ZDRAVKA CRNjANSKOG (FOTO)

Na kraljevačkoj stazi Trešnjare održane međunarodne moto – kros trke

U prisustvu oko 1000 gledalaca na kraljevačkoj stazi Trešnjare, održane su moto – kros trke, na kojima su pored takmičara iz Srbije nastupili i vozači iz Slovenije i Makedonije. Osvajanjem dva prva, dva druga i tri treća mesta, takmičari bačkopalanačkog „BAP racing teama“ ostvarili su sjajan rezultat.

Član bačkopalanačkog kluba Stedfan Radanov u klasi MX – 1 bio je treći, a njegov klupski kolega Vojislav Crnjanski u klasi MX – 2 junior, zauzeo je drugoi mesto. U ove dve klase nastupilo je 16 takmičara.

Sedam vozača uzelo je učešće u trci u klasi MX – 65, a članovi bačkopalanačkog kluba Danilo Crnjanski i Stefan Menčik zauzeli su peto, odnosno sedmo mesto.

Na stazi Trešnjare koja je bila izuzetno teška za vožnju, zbog velike kiše koja je padala pre početka trka, u klasama MX – S i MX – 3, nastupilo je devetnaest vozača. U klasi MX – 3 Vlatko Provodovski je bio peti, a u klasi MX – S, Branko Radanov je zauzeo prvo mesto. U istoj klasi Pantelija Vukobratov je bio treći.

U trci popularnih kvadova, prva tri mesta pripala su članovima „BAP racing teama“, Očekivano prvi, bio je Zdravko Crnjanski, drugo mesto pripalo je Dimitriju Miti Bjelošu, a treće Oliveru Feketeu.

-Nakon trka održanih u Kraljevu, u ekipno jedan profi klasi (MX – 1, MX – 2, MX – 65 i MX – 85), naš klub je rangiran na četvrto mesto. Sa druge strane u ekipno 2 (ATV Quad, MX – S, MX- 3 i MX – B), članovima našeg kluba je pripalo prvo mesto. Drugoplasiranu ekipu ostavili smo za čak 80 bodova – kaže Zdravko Crnjanski predsednik „BAP racing teama“. – Ujedno koristim priliku da najavim velike moto trke, koje će naš klub organizovati u Tovariševu 29 i 30. septembra.

SPONZORI

Na trkama održanim u Kraljevu, takmičari bačkopalanačkog kluba učestvovali su zahvaljujući pruženoj pomoći od strane sponzora: TDM voće, Pašin farm, DDOR Novi Sad, Auto servis Crnjanski, Lider transport, Ćosić doo, Bjeloš doo, Speed trade svi iz Bačke Palanke, JKP Tvrđava Bač i Apatinska pivara Apatin.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Piše: M.Đ.Kremenović / Foto: Dejan Todosijević

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.