ПАЛЕ СЕ МОТОРИ НА ВАВИ! БАЧКА У ПОНЕДЕЉАК СТАРТУЈЕ СА ПРИПРЕМАМА!

Zapadna tribina stadiona Bačke - Foto: Stojan Maleš

После нешто више од три недеље одмора од Суперлигачког фудбала, екипа Бачке стратује са припремама за наредну сезону у најквалитетнијем фудбалском такмичењу у Србији.

Шеф стручног штаба Бачке Дејан Челар је за понедељак 11. јун са почетком у 9 часова заказао ново окупљање и званичан почетак припрема за наредну сезону.

Планирано је да се у првих недељу дана ради на увођењу играча у сам тренажни процес где ће се одрадити и пар тестирања ради провере физичких способности играча како би стручни штаб имао увид у тренутну спремност сваког појединца како би кроз даљи рад „дозирали“ оптерећења сваком играчу понаособ.

Од 11. јуна па све до 24. јуна Бачка ће тренирати у Бачкој Паланци два пута дневно, да би се 24. јуна кренуло пут Копаоника, тачније у Брзеће, иначе стару базу Плавих где ће екипа спровести главни део припрема и одиграти пар контролних утакмица све до 8. јула када је планиран повратак за Бачку Паланку где ће се наставити са уигравањем екипе и освежавањем играча до самог старта Супер лиге који је заказан за 21. јул.

Што се тиче играчког кадра, у клубу поручују да ће се екипа освежити са пар нових играча, али ће се на довођењу и евентуалном одласку неког од играча радити у наредним данима.

Амбиције Палвих у новој сезони су пласман међу првих осам екипа после регуларног дела сезоне, тј улазак у ПЛАY ОФФ Супер лиге.

Остаје нам да видимо како ће изгледати екипа Плавих у наредној сезони где верне навијаче и симпатизере клуба највише занима играчки кадар и сами навијачи једва чекају први тренинг на стадиону Славко Малетин Вава да поздраве играче Бачке и пожеле им много среће и успеха у наредној сезони.

НАПРЕД ПЛАВИ!!!

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс