Отворена прва Лидл продавница у Бачкој Паланци (ВИДЕО)

Након свечаног пресецања врпце, на адреси Краља Петра Првог 123, са радом је почела прва Лидл продавница у Бачкој Паланци. Тачно у 8.00 часова, након обраћања председника општине Бранислава Шушнице и представника Лидла, потрошачи су имали прилику да се увере у јединствено искуство куповине у овом савременом дисконту.


Компанија Лидл, као део немачке Шварц групе (Сцхwарз Группе), представља једног од водећих прехрамбених трговинских ланаца у Немачкој и Европи. Послује у 32 земље широм света, са око 11.500 продавница, као и више од 200 логистичких центара и складишта у 30 земаља света.

Лидл тим у Бачкој Паланци, ког чини око 30 нових колега, дочекао је прве потрошаче и успешно их услужио.

„Уверени смо да ће оно што Лидл нуди – велики број паркинг места, око 1.800 домаћих и страних производа на рафовима, брзе касе и још много тога, учинити да овај Лидл врло брзо постане омиљено место Бачкопаланчана за свакодневну куповину“, изјавила је Мартина Петровић, руководилац Корпоративних комуникација у Лидлу Србија.

Радно време Лидл продавнице је од 08 до 22 часа сваким даном. 

Поред сјајне понуде прехрамбених и других производа, компанија Лидл Србија је у знак подршке и друштвене одговорности према локалној заједници решила да допринесе и бољитку квалитета живота становника Бачке Паланке, па је тако овим поводом стара пешачка стаза у ширини парцеле на којој се продавница налази реконструисана, а посађено је и 30 стабала лишћара на парцели, ради улепшавања и озелењавања средине.

Председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница, напоменуо је да је општина допринела изградњи саобраћајне и комуналне инфраструктуре у непосредној близини, као и да су Јавно комуналнопредузеће и Лидл поделили трошкове изведених радова изградње канализације атмосферских вода.

Отварање Лидл продавнице у Бачкој Паланци Фото: Лидл

Такође, компанија Лидл је припремила и посебно изненађење за нове маме и њихове бебе у Бачкој Паланци – „Бебину чаробну кутију“. У оквиру пројекта „Таши-таши“, која се реализује у сарадњи са компанијом Апелло, све маме из Бачке Паланке, чије се бебе роде недељу дана од дана отварања Лидла, од 4. до 12. новембра, обићи ће патронажна сестра и донети поклон.