Otvorena prva Lidl prodavnica u Bačkoj Palanci (VIDEO)

488

Nakon svečanog presecanja vrpce, na adresi Kralja Petra Prvog 123, sa radom je počela prva Lidl prodavnica u Bačkoj Palanci. Tačno u 8.00 časova, nakon obraćanja predsednika opštine Branislava Šušnice i predstavnika Lidla, potrošači su imali priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u ovom savremenom diskontu.


Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 11.500 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 30 zemalja sveta.

Lidl tim u Bačkoj Palanci, kog čini oko 30 novih kolega, dočekao je prve potrošače i uspešno ih uslužio.

„Uvereni smo da će ono što Lidl nudi – veliki broj parking mesta, oko 1.800 domaćih i stranih proizvoda na rafovima, brze kase i još mnogo toga, učiniti da ovaj Lidl vrlo brzo postane omiljeno mesto Bačkopalančana za svakodnevnu kupovinu“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Radno vreme Lidl prodavnice je od 08 do 22 časa svakim danom. 

Pored sjajne ponude prehrambenih i drugih proizvoda, kompanija Lidl Srbija je u znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici rešila da doprinese i boljitku kvaliteta života stanovnika Bačke Palanke, pa je tako ovim povodom stara pešačka staza u širini parcele na kojoj se prodavnica nalazi rekonstruisana, a posađeno je i 30 stabala lišćara na parceli, radi ulepšavanja i ozelenjavanja sredine.

Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, napomenuo je da je opština doprinela izgradnji saobraćajne i komunalne infrastrukture u neposrednoj blizini, kao i da su Javno komunalnopreduzeće i Lidl podelili troškove izvedenih radova izgradnje kanalizacije atmosferskih voda.

Otvaranje Lidl prodavnice u Bačkoj Palanci Foto: Lidl

Takođe, kompanija Lidl je pripremila i posebno iznenađenje za nove mame i njihove bebe u Bačkoj Palanci – „Bebinu čarobnu kutiju“. U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Bačke Palanke, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, obići će patronažna sestra i doneti poklon.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.