Општини додељена средства за регресирање трошкова превоза ученика средњих школа

По спроведеном Конкурсу за регресирање превоза ученика средњих школа у АП Војводини у међуградском саобраћају за период јануар- децембар 2018. године, расписаном од стране АП Војводине, 29.5.2018. је у згради Покрајинске владе свечано потписано 44 уговора укупне вредности 182 милиона динара за регресирање трошкова превоза ученика средњих школа између Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине- националне заједнице и локалних самоуправа са територије АП Војводине.

Председник Покрајинске Владе Игор Мировић изјавио је том приликом: „Показали смо способност да инвестирамо у образовање, те да у односу на јачање наших финансијских капацитета за то издвајамо све више средстава и то ће остати један од приоритета Покрајинске владе“.
Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за управу, прописе, националне мањине- националне заједнице, Михаљ Њилаш, рекао је да је овај конкурс само један од показатеља одличне сарадње између локалних самоуправа и покрајинске власти.

Овим Конкурсом Општини Бачка Паланка су за регресирање трошкова превоза ученика средњих школа за период јануар- децембар 2018. године одобрена средства у износу од 5.384.868,00 динара.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс