Недељни хороскоп од 2. до 9. јуна

Foto: Pixabay

Прочитајте на шта вас током наредних седам дана упозоравају звезде…

ОВАН (21.3 – 20.4)

Посао: Преосетљиви сте. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите, или ћете играти како други свирају или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује, уз то вам стиже и вест која вас може забринути. Ових дана више се одмарајте и будите умерени у свему.

Љубав: Размишљате о забави и путовањима. Мислима сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се сконцентришете, у противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

Здравље: Проблеми са варењем.

БИК (21.4 – 21.5)

Посао: Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су тако неопходни. Не покушавајте да по сваку цену спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то.

Љубав: Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате да будете искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума које ћете касније тешко разјаснити.

Здравље: Алергије.

БЛИЗАНЦИ (22.5 – 21.6)

Посао: Ишчекујете промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам није јача страна, па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се будете нашли у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни, јер вам се може поткрасти грешка.

Љубав: У центру пажње је партнер. Из неког разлога њему је, ових дана, потребна додатна подршка и ваша пажња. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Под тензијом сте. Бавите се физичким активностима, јер ћете тако разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Здравље: Контролишите крвни притисак.

РАК (22.6 – 22.7)

Посао: Ситуација на послу се мења, али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима.

Љубав: Препуни сте емоција, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да их каналишете, почињете да преносите тензију на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно да нарушите стабилност везе.

Здравље: Хроничан умор.

ЛАВ (23.7 – 22.8)

Посао: Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем. У вези тога вас очекује разговор током кога вам неће бити пријатно. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

Љубав: Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се повучете. Прави разлог таквог расположења лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све љубавне недоумице.

Здравље: Појачана нервоза и несаница.

ДЕВИЦА (23.8 – 22.9)

Посао: Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен, али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана до вас долази важна вест која битно може да утиче на исход ваших пословних планова.

Љубав: Главна тема у љубавном животу, ових дана, су нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију, савладајте страхове, јер је новонастала криза пролазног карактера.

Здравље: Чувајте се прехладе

ВАГА (23.9 – 22.10)

Посао: Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера у радном окружењу могу да издвоје екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где је интерес у првом плану, нема места за емоције. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатне потребе да нешто на брзину промените.

Љубав: Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Ових дана свака превише озбиљна тема може да прерасте у отворен сукоб.

Здравље: Чувајте грло.

ШКОРПИЈА (23.10 – 22.11)

Посао: Приводите крају многе заостале послове који су вас мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време за истраживање и учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се придружите некој организацији где бисте се у потпуности исказали, јер ваша комуникативност може да буде драгоцена за тај посао.

Љубав: Превише сте емотивно узнемирени, а и аспекти вам ових дана отежавају да сачувате мир. Вољена особа вас, наизглед безазленим коментарима, додатно дестабилизује. То прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Атмосфера јесте непријатна, али је и краткотрајна.

Здравље: Склоност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 – 21.12)

Посао: Непромишљени сте па беспотребно компликујете односе с људима који су важни. Не намећите свој став, јер то неће проћи. Истовремено, не коментаришите особе које нису присутне да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о физичкој кондицији, јер неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Љубав: Период почиње великим и амбициозним плановима. Ловите сваку прилику како бисте поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у вашем односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт. Не залећите се, јер из тога можете да изађете као губитник.

Здравље: Болови у костима.

ЈАРАЦ (22.12 – 20.1)

Посао: Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да иде ваш професионални развој. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а стрпљивост вас чини још јачим. Иако се од вас очекује да уложите додатни труд, ако будете истрајни, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.

Љубав: Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Здравље: Преконтролишите вид.

ВОДОЛИЈА (21.1 – 19.2)

Посао: Чека вас важна лекција у којој морате да савладате своју нестрпљивост, једну од ваших главних особина која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али исто тако треба да будете свесни да је нереално да све мора бити готово сад и одмах. Велике амбиције могу бити заустављене неочекивано неповољном одлуком која вас деморалише.

Љубав: Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко је заиста увек на вашој страни.

Здравље: Бронхитис.

РИБЕ (20.2 – 20.3)

Посао: Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се за њу определили. У том колебању пролази време, а ово је период када је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Ако имате неке недефинисане односе, време је да их разјасните.

Љубав: Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте већ извесно време однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су се стално завршавали неспоразумима. Будите стрпљивији.

Здравље: Болови у ногама.