Недељни хороскоп од 14. до 21. априла

Foto: Ilustracija/Pixabay

Прочитајте на шта вас звезде упозоравају у наредних седам дана…

ОВАН (21.3 – 20.4)

Посао: Ово је недеља током које бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој ситуацији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему.

Љубав: Подршка вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље: Инфекције

 

БИК (21.4 – 21.5)

Посао: Под тензијом сте због хаоса који вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије, јер су у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Љубав: Нисте сигурни како да се поставите, па вам је најлакше да сву одговорност преузимате на себе. Можете да упаднете у озбиљан сукоб с вољеном особом јер лоше процењујете ситуацију. Променљивост расположења у љубавном животу може да поремети и рутину у вашој радној свакодневици.

Здравље: Болови у грлу.

БЛИЗАНЦИ (22.5 – 21.6)

Посао: Овај период није повољан за покретање нових послова јер вам стиже краткотрајан али јачи пад енергије. Време је да направите озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Конкретне резултате ћете видети у данима који долазе.

Љубав: Нисте сигурни шта желите. С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно да уводите промене док не видите са чим располажете.

Здравље: Бронхитис.

РАК (22.6 – 22.7)

Посао: Стиже вам неочекивани подстицај од стране особе за коју нисте мислили да вам може бити од користи. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење које ће вам помоћи да на крају схватите да је све што се десило било добро за вас.

Љубав: Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље: Контролишите крвни притисак.

ЛАВ (23.7 – 22.8)

Посао: Све је уздрмано, мучи вас разочарање. Схватате да сте изложени великој манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно паничите, јер штите вас особе које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете.

Љубав: Шта год урадили и како год се поставили, ових дана, ви сте сумњиво лице. У светлу тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може вас, нехотице, издати.

Здравље: Проблеми с видом.

ДЕВИЦА (23.8 – 22.9)

Посао: Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па вас та дилема може довести у велике недоумице. Немате пуно времена за колебање, морате брзо да делујете. Не трошите време на љутњу и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте своју интуицију. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче анализирањем прошлости.

Љубав: Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То изискује много енергије, која вам, иначе, недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате, па због тога спустите лопту и одустаните од надмудривања.

Здравље: Чувајте се повреда.

ВАГА (23.9 – 22.10)

Посао: Под великим сте притиском јер вас мучи осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне, али, дугорочно могу бити веома исплативе.

Љубав: Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда оклевате због преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље: Чувајте се вирусних инфекција.

ШКОРПИЈА (23.10 – 22.11)

Посао: Очекујете повољне вести, али оне не стижу. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите почетак недеље, јер са њеним крајем стиже наговештај промена а са тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље, јер разрешење свега ви сада ни не сањате.

Љубав: Привлачи вас особа с којом се срећете у радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна ће бити откривена.

Здравље: Алергије.

СТРЕЛАЦ (23.11 – 21.12)

Посао: На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се јер ћете на резултате чекати дуже него што очекујете.

Љубав: С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она покреће озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљна свађа, а некима и раскид везе.

Здравље: Проблеми с варењем.

ЈАРАЦ (22.12 – 20.1)

Посао: У наредном периоду за вас је најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема, јер свака може да се развије у озбиљну свађу. Све што вам је на srcу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте својих пет минута који ускоро долазе.

Љубав: У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте љубав прихватили као нешто што се подразумева. Прилагодите се пре него што буде прекасно.

Здравље: Болови у колену.

ВОДОЛИЈА (21.1 – 19.2)

Посао: Много тога сте започели, на више страна мање пројекте који вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили у наредном ће се периоду вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Љубав: Како посао буде јењавао, тако се романтично расположење уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље: Несаница.

РИБЕ (20.2 – 20.3)

Посао: Мањи прилив новца можете да потрошите на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда, па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито на послу.

Љубав: Препуни сте позитивне енергије. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и партнера све више расте. Ако се не будете приземљили односи могу да захладне.

Здравље: Слаткише умерено конзумирајте.