Najava Kupa Vojske Srbije – Karađorđevo 2019. (VIDEO)

Drugi po redu Kup Vojske Srbije održaće se od 27. do 29. septembra u Karađorđevu u organizaciji Ministarstva odbrane Republike Srbije.


U utorak, 24. septembra u restoranu „Karađorđevo“, održana je konferencija za novinare u okviru koje su izvučene startne pozicije za glavnu galopsku i kasačke trke.

Upravnik ergele VU „Morović“, Nebojša Zlatanović rekao je da se tradicija konjičkih trka u Karađorđevu nastavlja, a u nastavku konferencije najavio detaljan program manifestacije.

U petak 27. septembra za 17.00 časova zakazano je svečano otvaranje manifestacije na bini ispred restorana „Karađorđevo“. Istog dana, od 17.30 h održaće se kulturno zabavni program.

Pogledaj: Drugi po redu Kup vojske Srbije Karađorđevo – Kompletan program

Drugog dana, u subotu 28. septembra program počinje u 11.30 h izvođenjem, predstavljanjem i ocenjivanjem pastuva lipicanerske i arapske rase. Iz bogatog programa drugog dana izdvaja se revijalno takmičenje dvoprega i četvoroprega koje je zakazano za 14.05. h. Odjava programa i najava sledećeg trkačkog dana zakazana je za 17.50 h.

Poslednjeg dana, 29. septembra najavom i intoniranjem himne u 11.50 h održaće se kasačke i galoperske trke. To su trke „Paštrik“, „Kolubara“, „Oslobođenje Beograda“, „Cer“, „Košare“, „Kajmakčalan“, „Čegar“, a najveću pažnju privuće glavna galoperska trka „Srpska konjička divizija“ koja je zakazana za 16.00 h.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.