MARJAN RNIĆ: Najodgovorniji za ispadanje iz lige sam ja!

0
572
Foto: Stojan Maleš

Danas je u prostorijama OFK „Bačka“ održan UO kluba na kome su usvojene odluke revizorske agencije. Takođe je usvojen plan o radu kluba, kao i finansiski izveštaj za predhodnu godinu.

Između ostalog, doneta je i odluka da se Skupština kluba održi u narednih 15 dana.

Što se tiče planova za narednu takmičarsku sezonu, svakako je cilj da se Bačka vrati u Superligu Srbije i već od naredne sezone se ponovo takmiči u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Ovom upravnom odboru zbog donošenja važnih odluka za dalje funkcionisanje kluba prisustvovao je i prvi finansijer kluba gospodin Marjan Rnić iako nije član UO OFK „BAČKA“.

Najodgovorniji za ispadanje iz lige sam ja. – rekao je Marjan Rnić i nastavio

– Da sam našao više vremena i bio posvećeniji klubu, ovo se ne bi desilo, ali sigurno je da deo krivice (manji) snose i ljudi koji su radili sa mnom na odgovornim mestima u klubu, međutim, ja sam ih predložio da budu na tim mestima, zato sam i odgovoran i ubuduće želim da se sve odluke donese isključivo na Upravnom odboru kluba, a ne da budu odluke pojedinca, ili par pojedinaca što se pokazalo kao loše.

– Koliko vidim, svi smo iz ovih dešavanja oko ispadanja postali svesni svojih grešaka i lične odgovornosti i to mi daje nadu za bolju budućnost jer nama nije kriv za ispadanje FSS, niti bilo ko od tih ljudi, pa ni sudijska komisija, ni sudije Brdar, Grujic… već smo sami krivi.

– KLub mora da doživi svojevrsnu katarzu posle ovog ispadanja i da nastavi dalje na putu bolje oraganizacije i povratka u Super ligu. Svi smo shvatili gde smo pogrešili, priznali svako svoje greške i odgovornost i ovo je prvi preduslov za bolje sutra, a na vrhu i dalje ima mesta ako se krene sa dna. – Zaključio je gospodin Marjan Rnić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.