КРИЛА „СЛЕТЕЛА“ НА ТРЕЋЕ МЕСТО

Foto: Mile Đ. Kremenović

На фудбалском теренуУстанове за спорт и рекреацију „Тиквара“, данас је одигран турнир на коме је наступило тринаест екипа из Оџака, Новог Сада, Маглића, Темерина, Чуруга, Шида, Пивница и Бачке Паланке. Учешће на турниру, узели су фудбалери рођени 2007. године.

Екипе су биле подељене у четири такмичарске групе, а након такмичења по групама за четвртфинале су се пласирали: „Болесников“, „Крила Крајине“, „Бистрица“, „Раднички“, „Бачка“, „Лидер“, „Чуруг“ и „Киндер 021“. У четрфиналу .„Крила Крајине“ су савладала „Болесников“ са 5:0, „Бистрица“ састав „Радничког“ са 2:1, „Лидер“ је био бољи од „Бачке“ са 5:0, а „Киндер 021“ је са 2:0, победио „Чуруг“.

Фото: Миле Ђ. Кременовић

У полуфиналном сусрету „Лидер“ је победио „Бистрицу“ са 1:0, док су се у другом полуфиналу састали „Крила Крајине“ и „Киндер 021“. У регуларном делу сусрет је завршен 1:1, па се приступило извођењу пенала. Успешнији су били Новосађани, који су на крају стигли до победе са 5:4.

Поражене екипе „Крила Крајине“ и „Бистрица“ одиграле су утакмицу за треће место. У регуларном делу било је 1:1, да би након пенала резултатом 5:4, победа припала саставу „Крила Крајине“. “Киндер 021“ је у финалном мечу поразио оџачког „Лидера“. Коначан резултат гласио је 2:1, па су се на тај начин Новосађани домогли ласкаве титуле победника.

Фото: Миле Ђ. Кременовић

По завршетку турнира капитенима трију најбоље пласираних екипа додељени су пехари, а члановима ових састава уручене су златне, сребрне и бронзане медаље. Медаље је уручио Милан Бељански, члан Организационог одбора турнира.

Првопласирана екипа „Киндер“ наступила је у саставу: Лаушев, Симић, Кравић, Радоњић, Радосавкић, Зечевић, Јолић и Грбин. За „Лидер“ су играли, Даничек, Протић, Јововић, Бабић, Кезић, Братић, Кршић, Вуковић, Цветковић, Петар Јовић, Јовановић и Митар Јовић. За трећепласирану екипу „Крила Крајине“ коју је као тренер водио Здравко Шкаво, наступили су, Дмитар Чивчић, Лаћарак, Кузманов, Марко Чивчић, Кузманов, Трифуновић, Краљ, Ољача, Малетин, Ерцег, Парошки, Ивановић, Макар и Прица.

ПИШЕ: Миле Ђ.Кременовић

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс / Фото: Миле Ђ.Кременовић