Компанија Реал Книттинг донирала опрему школи у Гајдобри (ВИДЕО)

ГАЈДОБРА: Компанија Реал Книттинг је друштвено одговорна и кроз многе пројекте помаже раду локалне заједнице. Руководство компаније је, овај пут, одлучило да помогне рад Основне школе „Алекса Шантић Гајдобра – Нова Гајдобра“ из Гајдобре.


Значај друштвено одговорног понашања је у основи функционисања сваке компаније која жели да напредује. Друштвена одговорност је водиља компаније „Реал Книттинг“, која кроз разне акције помаже рад локалне заједнице.

У уторак (29.06.) представници компаније су посетили основну школу у Гајдобри и уручили им 20 школских столова и 40 школских столица за учионицу, а са том опремом, према речима директорке школе Бранке Бајић, могу се опремити две учионице, што је од великог значаја за рад.

Ово није први пут да Реал Книттинг помаже, до сада су са рачунарском опремом помогли рад одељења ове школе у Новој Гајдобри, а редовно финансирају и многе активности ученика.

Реал Книттинг

Компанија Реал Книттинг је основана 2011. године и од тада се константно развија кроз улагања. Убраја се у једну од највећих фабрика на Балкану и то захваљујући капацитетима и високом квалитету којем посвећује велику пажњу. Експерти су у производњи свих врста женских чарапа и сокни, где увек прате потребе тржишта.

У овом тренутку, у компанији је запослено око 1000 људи, углавном из бачкопаланачке општине и то у три производна погона која су смештена у Бачкој Паланци, Гајдобри и Челареву.

Највеће тржиште на које пласирају своје производе је Руска Федерација, али свакако не треба изоставити ни Украјину, Литванију, Хрватску, Босну, Црну Гору и Бугарску. Када је у питању домаће тржиште, њихови производи су доступни у 10 већих трговинских ланаца.