И даље топло!

Foto: BPinfo.rs

БАЧКА ПАЛАНКА: Топло и сунчано уз дневни развој облака са малом шансом за локалне пљускове. Ветар слаб слаб северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 17, а максимална 30 степени.

ВОЈВОДИНА: Топло и претежено сунчано уз дневни развој облака Ветар слаб северозападни. Минимална температура 15, а максимална 30 степени.

СРБИЈА: Топло уз дуже сунчане периоде и развој облака са могућом појавом краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. На северу је мања шанса за пљускове уз претежно сунчано време. Ветар слаб северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 12, а максимална 31 степен.

НАРЕДНИ ДАНИ: У понедељак слично време: топло са дужим сунчаним периодима и нестабилно уз дневни развој облака а могућим краткотрајним локалним пљусковима и грмљавином. У уторак и средином седмице топло и нестабилно са сунчаним периодима и могућим краткотрајним локалним пљусковима у већини предела. У уторак врућина и максимална температура 32 степена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Променљиво и нестабилно време може изазвати тегобе код већине осетљивих особа. Хроничним болесницима се саветује смањење физичких активности и већих напора. Од метеоропатских реакција најизраженији ће бити реуматски болови, замарање и нервоза. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Извор: Дневник