I dalje toplo!

0
242
Foto: BPinfo.rs

BAČKA PALANKA: Toplo i sunčano uz dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za lokalne pljuskove. Vetar slab slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17, a maksimalna 30 stepeni.

VOJVODINA: Toplo i preteženo sunčano uz dnevni razvoj oblaka Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 15, a maksimalna 30 stepeni.

SRBIJA: Toplo uz duže sunčane periode i razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na severu je manja šansa za pljuskove uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna 31 stepen.

NAREDNI DANI: U ponedeljak slično vreme: toplo sa dužim sunčanim periodima i nestabilno uz dnevni razvoj oblaka a mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U utorak i sredinom sedmice toplo i nestabilno sa sunčanim periodima i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima u većini predela. U utorak vrućina i maksimalna temperatura 32 stepena.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Promenljivo i nestabilno vreme može izazvati tegobe kod većine osetljivih osoba. Hroničnim bolesnicima se savetuje smanjenje fizičkih aktivnosti i većih napora. Od meteoropatskih reakcija najizraženiji će biti reumatski bolovi, zamaranje i nervoza. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Izvor: Dnevnik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.